Güncel

Narin Güran'ın Ölümünde Yeni Gelişme: Kemik ve Doku Örnekleri Mezara Yerleştirildi

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'a ait kemik ve kıkırdak doku örnekleri, incelemelerin ardından mezarına konuldu; olayla ilgili yürütülen soruşturmada 12 kişi tutuklanmıştı

Abone Ol

Diyarbakır'da yaşamını yitiren 8 yaşındaki Narin Güran'a ait kemik ve kıkırdak doku örnekleri, detaylı incelemelerin ardından mezarına yerleştirildi.

21 Ağustos'ta kaybolan Narin'in cesedi, 8 Eylül tarihinde Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu. Bu olayla ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında, Narin'in ailesi de dahil olmak üzere toplamda 12 şüpheli tutuklandı.

Narin'in cesedinden otopsi sırasında alınan kemik ve kıkırdak doku örnekleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda incelendikten sonra Diyarbakır'a gönderildi. Kemik ve doku örnekleri, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu tarafından ağabey Baran Güran’a teslim edildi ve Narin’in Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı’ndaki kabrine konuldu.

Olayın araştırmaları sonucunda, Narin’in 21 Ağustos günü eve döndükten kısa bir süre sonra boğularak hayatını kaybettiği belirlenmişti.