Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan öğretmenler, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve diğer milli eğitim personeline maaşlarına ek olarak 41.500 TL tutarında ödeme yapılacak. Bu anlaşma çerçevesinde detaylar haberimizde…

İki bin kişi yanıtladı: Tekrar dünyaya gelsen eşinle evlenir miydin? İki bin kişi yanıtladı: Tekrar dünyaya gelsen eşinle evlenir miydin?

En yüksek teklif 41.500 TL olarak belirlendi. Maaş promosyonu ihalesine katılan bankalar arasında öğretmenlere ve Milli Eğitim personeline verilen promosyon tutarında en yüksek teklif bu rakamla geldi. Milli Eğitim Müdürlüğü ve banka arasındaki sözleşme bu teklif üzerine imzalandı.

Anamur Milli Eğitim Müdürlüğü ile banka arasında yapılan anlaşmada maaş promosyonu öğretmenler, müdürler ve müdür yardımcılarına, aynı zamanda tüm Milli Eğitim Müdürlüğü personeline 41.500 TL olarak verilecek. Bu anlaşma kapsamında maaşlarını belirlenen bankadan almayı taahhüt eden personel, 41.500 TL tutarında promosyon ödemesine hak kazandı.

Anamur ilçesinde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü, banka ile yaptığı anlaşma doğrultusunda öğretmenlere ve tüm personeline 41.500 TL tutarında promosyon ödemesi yapacak. Bu promosyon ödemesi, 3 yıl boyunca maaşlarını ilgili bankadan alma taahhüdü veren öğretmenler, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeli için ekonomik bir rahatlama sağlayacak.