Esad'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşme talebine yanıt: Her türlü girişime olumlu bakıyoruz Esad'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşme talebine yanıt: Her türlü girişime olumlu bakıyoruz

Bursa'da bir ilkokulda görev yapan öğretmenlerin karne sevinci, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Binlerce kişi tarafından beğenilen video, öğretmenlerin sempatik kutlamalarını gözler önüne serdi. Öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte eğlenmesini gören veliler de mutluluklarını dile getirdi.

Bursa'da 2 bin 25 okulda toplam 699 bin 229 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline başlarken, 42 bin 129 öğretmen de son derslerini tamamladı. Millet Mahallesi'nde bulunan Şehit Piyade Onbaşı Orhan Tezcan İlkokulu öğretmenlerinin son ders zilinin çalmasıyla birlikte sınıflardan koşarak çıkması, izleyenleri gülümsetti.

Öğretmenler, ellerindeki kağıtları havaya atarak sınıftan çıkarken renkli görüntüler oluşturdu. Öğrencilerin hayretle izlediği anlar, sosyal medyada hızla yayıldı. Veliler, çocuklarının öğretmenleriyle eğlenmesini keyifle izlediklerini belirterek, bu tür içeriklerin öğrencileri eğitime teşvik ettiğini söyledi.

Velilerin Mutluluğu

Velilerden Elif Obuz, okulda düzenlenen etkinliklerden memnun olduğunu ifade ederek, “Okulumuz çok eğlenceli ve aktivitesi bol bir okuldur. Veliler olarak bu videoyu izlemek bizi çok mutlu etti. Öğrenciler ve veliler için harika bir anı oldu. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Keyifli İzlenimler

Eyüp Yıldız, öğretmenlerin videosunu keyifle izlediğini belirterek, “Çok etkileyici bir video olmuş, güzel bir organizasyon yapmışlar. İzlemesi çok eğlenceliydi. Videoyu eşimle birlikte seyrettik ve çok beğendik. Emeklerine sağlık” diye konuştu.

Unutulmaz Bir Anı

Koray Sarı ise çocukların bu video sayesinde unutulmaz bir anıya sahip olduğunu söyledi. “Benim yeğenim bu okulda okuyor. Öğretmenlerin böyle bir video yapması çok güzel. Eğlenceli bir içerikle çocukları eğitime teşvik etmişler. Videoyu beğendim ve bu tarz videoların devam etmesini isterim” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yönetimi, eğitim öğretime eğlence katan ve sosyal medyada alkış alan öğretmenlere teşekkür etti.