Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi büro personeli alımı! KPSS 50 puan isteniyor Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi büro personeli alımı! KPSS 50 puan isteniyor

Yazı İşleri Müdürlüğü yapmakta olduğunuz “kamudanhaber.net” adresli haber sitenizde 06.06.2024 tarih saat 22:03 itibariyle yayınlamış olduğunuz “Okul Turnuvasında Skandal Olay: Bir Öğrenciye Madalya Takılmadı” başlığı ile yapmış olduğunuz içeriği gerçeklikle bağdaşmayan haber ile halen müdürlüğünü yapmakta olduğum Ankara Altındağ Yeni Turan İlkokulu’nun ve dahi öğretmen ve idarecilerini karalayan haberinizin aslını aşağıda belirtmek isterim. Adı Soyadı geçen öğretmen Beden Eğitimi öğretmeni değildir. Gençlik Spor Bünyesinde görev yapan, gönüllü bir antrenördür ve tören anında yapması gereken müdahaleyi yapmış ve öğrencisine madalyayı takmıştır. 
Öncelikle belirtmek isterim ki bu bir okul turnuvası değil, Ankara İli genelinde ilkokullar arasında düzenlenen, ödül töreni ve diğer tüm organizasyonların T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde gerçekleştirilmiş bir turnuvadır. 
Söz konusu turnuvanın töreninde madalya takılması sırasında organizasyonda yaşanan aksaklık sonucu anlık olarak öğrencimize madalyanın kalmadığı görülmüştür. Bu eksiklik ilgililerce hemen fark edilmiş ve anında eksik olan madalya tedarik edilerek öğrencimize takdim edilmiştir. (bkz ekte sunulan fotoğraflar ve video)
Video görüntüleri ve fotoğraflardan da yapmış olduğunuz haberin aslında gerçeği yansıtmadığı aşikardır.
Bu nedenle söz konusu haberinizi siteniz ve dahi sosyal medya platformu X’ten kaldırarak, ilgili haberiniz ile alakalı okulumuz ve okulumuz personellerinin de adını geçirerek bir tekzip haberi yayınlamanızı beklemekteyiz.

Ekler aşağıdadır. (Bahsi geçen 3 nolu formalı öğrenci. )

Resim2-1