Kastamonu Merkez Hacıbey Ortaokulu'nda yaşanan dehşet verici olayda, bir veli tarafından saldırıya uğrayan öğretmenin kafası delgeçle yaralandı. İddialara göre, okula gelen veli, idare masasından aldığı delgeçle bir öğretmene saldırarak ciddi şekilde yaralanmasına neden oldu.

Olay sonrasında ortalık kan gölüne dönerken, yaralı öğretmen acilen Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahale ile öğretmenin kafasına 5 dikiş atıldığı bildirildi.

E-Sınav Dönemi Başlıyor! ÖSYM Yılda Birden Fazla Sınav Yapmayı Hedefliyor E-Sınav Dönemi Başlıyor! ÖSYM Yılda Birden Fazla Sınav Yapmayı Hedefliyor

Eğitim-Bir-Sen Kastamonu Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, artan okul şiddeti konusundaki endişelerini dile getirerek, "Eğitim yuvalarında şiddetin bu denli artması bizleri derinden üzüyor. Şiddete uğrayan öğretmenlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ancak bu durumu sadece kınamak yeterli değil. Yetkililerin bir an önce harekete geçmesini bekliyoruz. Adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız,"dedi.