Türk Hava Yolları'ndan Yeni Kampanya: Ucuz Biletler ve Avantajlı Uçuş Rotaları Türk Hava Yolları'ndan Yeni Kampanya: Ucuz Biletler ve Avantajlı Uçuş Rotaları

ÖSYM, 2024-YKS başvurularında e-okul sisteminden eğitim bilgisi alamayan adayların bilgilerini güncellemek için okul müdürlüklerine bir uyarı yayınladı. İşte detaylar:

Okul müdürlükleri, adayların bilgilerini KKİS üzerinden 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında güncellemelidir. Bu süreçte, adayların eğitim bilgilerinin kontrolü, güncellenmesi, teyit edilmesi ve gerekli okul birinciliği giriş işlemlerinin yapılabilmesi için KKİS erişimi sağlanacak.

Okul müdürlükleri en geç 28 Haziran 2024 saat 16.00'ya kadar KKİS üzerinden aday bilgilerini güncellemelidir. Bu tarihten sonra yapılacak güncelleme işlemleri kabul edilmeyecektir.

ÖSYM, bireysel olarak veya ortaöğretim kurumları aracılığıyla yapılan değişiklik veya düzeltme taleplerini kabul etmeyeceğini belirtmiştir. Bu nedenle, okul müdürlüklerinin belirtilen tarihler arasında aday bilgilerini doğru ve eksiksiz bir şekilde güncellemeleri önem arz etmektedir.

Okul müdürlüklerinin KKİS kullanıcı bilgileri BMİS (Bilgi Merkezi İşlemleri Sistemi) kullanıcı bilgileri ile aynıdır. KKİS kullanıcı bilgilerini unutan okul müdürlükleri, 444 6796 numaralı ÖSYM çağrı merkezinden yardım alabilirler.