Beyoğlu'nda yaşanan trajik olayda, bir kişi sevgilisini darbederek ölümüne neden oldu. Şehit Muhtar Mahallesi'ndeki bir otelde gerçekleşen olayda, Mehmet E. ile sevgilisi Maıa A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Mehmet E., Maıa A.'yı ağır şekilde darbederek yaraladı. Otel çalışanı Hakan Karaçam, olayın ardından kaçmaya çalışan Mehmet E.'yi kısa bir kovalamaca sonrası yakaladı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Maıa A.'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ancak tüm çabalara rağmen Maıa A. hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri Mehmet E.'yi gözaltına aldı ve soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde, olayın gerçekleştiği otelin ruhsatsız olduğu belirlendi ve zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Gazze'de okul çağındaki 11 bin 500'den fazla çocuk İsrail saldırılarında öldü Gazze'de okul çağındaki 11 bin 500'den fazla çocuk İsrail saldırılarında öldü

Kavga ve kovalamaca anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Mehmet E.'nin otelden kaçmaya çalıştığı ve otel çalışanı Karaçam'ın peşinden koşarak şüpheliyi yakaladığı anlar net bir şekilde kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.