Bu ay toplam 3,7 milyar TL tutarında bir yardım yapılacağını belirten Mahinur Özdemir Göktaş, programın sosyal yardımlar konusunda önemli bir destek sağladığını ifade etti.

İlk ara tatil ne zaman? İlk ara tatil ne zaman?

Göktaş, yaptığı açıklamada, “Kimseyi geride bırakmayan bir sosyal hizmet anlayışıyla, ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarımızı sürdürüyoruz” diyerek, devletin sosyal yardım alanında kararlılıkla ilerlediğini vurguladı.

Aile Destek Programı'nın uygulamasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yıl sonuna kadar uzatıldığına dikkat çeken Göktaş, “Her ay düzenli destek sağlıyoruz” dedi.

Açıklanan rakamlar, sosyal yardımların etkinliğini artırmaya yönelik çalışmalara ışık tutuyor. Göktaş, bu ay yapılan ödemelerle birlikte Türkiye Aile Destek Programı kapsamındaki toplam desteğin 99,6 milyar TL'ye ulaştığını belirtti.

Bakan Göktaş, sosyal yardım projelerinin tüm vatandaşlara eşit ve adil bir şekilde ulaştırıldığını ifade ederek, “Gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarımızın etkinliğini artırıyoruz” şeklinde konuştu.