Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi'nde Yeni Skandal: Sahte Doçentlik Unvanı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi'nde Yeni Skandal: Sahte Doçentlik Unvanı

ABD'de düzenlenen Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'na katılan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan'ın, sosyal medyada kovboy şapkasıyla çekilmiş fotoğrafları paylaşıldı. Ancak bu paylaşımlar kısa bir süre sonra silindi.

Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Kansas City şubesi tarafından her yıl Wyoming eyaletinin Jackson Hole kasabasında düzenlenen sempozyum, bu yıl 22-24 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildi. Dünyanın dört bir yanından merkez bankası yöneticileri, ekonomistler ve finansal piyasa katılımcılarının katıldığı bu önemli etkinlikte, uzun vadeli ekonomi politikaları masaya yatırıldı.

Kovboy Şapkalı TCMB Başkanı Sosyal Medyada

Sempozyumda, TBMM eski başkanlarından Mustafa Kalemli'nin kızı ve tanınmış ekonomist Şebnem Kalemli Özcan, etkinlikten kareleri sosyal medya hesabında paylaştı. Bu paylaşımlardan birinde, TCMB Başkanı Fatih Karahan’ın kovboy şapkası ve bandana takarken çekilmiş fotoğrafı yer aldı. Ancak, bu paylaşım kısa bir süre sonra silinerek, Karahan'ın olmadığı başka bir fotoğrafla yenilendi.