Güncel

Pegasus Havayolları'ndan yeni kampanya: 9 Euro'dan bilet satacak

Pegasus Havayolları, seyahat planları yapan yolculara yönelik cazip bir kampanya başlattı. Havayolu şirketi, seçili yurt dışı uçuşlarında 9 Euro'dan başlayan fiyatlarla bilet satışına başladı.

Abone Ol

Pegasus'un duyurduğu kampanya, 14-15 Ağustos 2024 tarihlerinde satın alınan biletler için geçerli olacak. Bu tarihlerde satın alınan biletlerle 1 Kasım 2024 ile 30 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek uçuşlarda 9 Euro'dan başlayan fiyatlarla yolculuk yapılabilecek. Kampanyada yer alan biletler için toplam 200 bin koltuk kapasitesi ayrıldı. 

Hangi destinasyonlar indirim kapsamında?

9 Euro + vergilerle bilet satışının yapıldığı hatlar arasında İstanbul Sabiha Gökçen'den Aktau, Atina, Bakü, Berlin, Basel gibi pek çok popüler destinasyon bulunuyor. Ayrıca, yurt dışı bağlantılı uçuşlar için İzmir, Antalya ve Ankara gibi diğer şehirlerden de indirimli biletler mevcut. 19 Euro + vergilerle satışa sunulan hatlar arasında ise Amsterdam, Londra, Roma ve Madrid gibi Avrupa'nın önemli şehirleri yer alıyor. Daha uzak rotalar için ise 29 Euro, 39 Euro, 49 Euro ve üzeri fiyatlarla bilet seçenekleri sunulacak.

Kampanya dahilinde 29 Euro + vergilerle Abu Dabi, Barcelona ve Paris gibi destinasyonlara uçuş imkanı sunulurken, 39 Euro + vergilerle Dubai, Riyad ve Budapeşte gibi daha uzak noktalara seyahat edilebiliyor. En yüksek fiyat diliminde ise 79 Euro + vergilerle Kazablanka, Moskova ve Nursultan gibi şehirler yer alıyor. Pegasus, bazı hatlar için daha da düşük fiyatlar sunarak yolcularına ekstra avantajlar sağlıyor. 1 Euro + vergilerle Frankfurt - Antalya ve 2 Euro + vergilerle İzmir - Köln gibi oldukça cazip hatlar da kampanya kapsamında yer alıyor.