Güncel

Pegasus ile Avrupa’ya Ekonomik Seyahat İmkanı! 9€'ya Bilet Alın

Pegasus, 10-11 Ekim tarihlerinde yapılan bilet alımlarında 1 Kasım 2024 - 30 Mart 2025 tarihleri arasında geçerli 9€+vergilerden başlayan kampanya ile Avrupa'ya uygun fiyatlı uçuş imkanı sunuyor

Abone Ol

Pegasus, Avrupa'ya uygun fiyatlı seyahat imkanı sunan yeni bir kampanya başlattı. 10-11 Ekim tarihlerinde satın alınan uçak biletleri, 1 Kasım 2024 ile 30 Mart 2025 tarihleri arasında kullanılabilecek ve fiyatları 9€ artı vergilerle başlıyor.

Kampanya Detayları:

Uygulama Tarihleri: 10-11 Ekim

Bilet Fiyatı: 9€ + vergiler

Seyahat Tarihleri: 1 Kasım 2024 - 30 Mart 2025

Koltuk Sayısı: 250.000 adet

Kampanyadan Pegasus BolBol üyeleri yararlanabiliyor; üyelik numarasını girerek indirimli bilet alabilirler. Biletler, Pegasus'un resmi web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden satın alınabilir.

Uçuş Noktaları ve Ülkeleri:

Bu kampanya kapsamında geçerli olan seferler arasında İstanbul Sabiha Gökçen’den çeşitli Avrupa şehirlerine uçuşlar yer alıyor. Ancak, Kıbrıs bu kampanyanın dışında kalıyor. İşte bazı seferler:

İstanbul Sabiha Gökçen - Atina

İstanbul Sabiha Gökçen - Berlin

İstanbul Sabiha Gökçen - Londra

İstanbul Sabiha Gökçen - Roma

İstanbul Sabiha Gökçen - Budapeşte

İstanbul Sabiha Gökçen - Viyana

Ayrıca, ek hizmetler de mevcut: 5 Euro karşılığında ek kabin bagajı veya 12 kg’lık uçak altı bagajı hakkı alınabiliyor. Bunun yanı sıra, 10€ ek ücretle Süper Eko paketi seçeneği sunuluyor.

Bu fırsattan yararlanmak için seyahat severlerin hızlı davranması gerektiği belirtiliyor.