Lise tercihlerinde son gün: Tercih yapmayan öğrenciler açık liseye yönlendirilecek Lise tercihlerinde son gün: Tercih yapmayan öğrenciler açık liseye yönlendirilecek

İstanbul Pendik'te meydana gelen dehşet verici olayda, 79 yaşındaki Nihat Salih'in cesedi 8 parçaya bölünmüş halde birden fazla çöp konteynerinde bulundu. Olay, öğle saatlerinde bir çöp konteynerinde erkek cesedi parçalarının bulunmasıyla ortaya çıktı. Yakın çevrede yapılan araştırmalar sonucu, cesedin farklı konteynerlere dağıtıldığı belirlendi.

Cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih'e ait olduğu tespit edildi. Haberi alan kızı olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. Nihat Salih'in 8 çocuk babası olduğu ve cesedinin bulunduğu mahallede oturduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili olarak 39 yaşındaki seyyar satıcı B.D. isimli bir kişi gözaltına alındı. Şüpheli B.D.'nin 4 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, B.D.'nin cesedin bulunduğu konteynere beyaz bir kova ile bir şeyler attığı ve sonrasında elindeki kovayı yeşillik alana fırlattığı tespit edildi.

Gözaltına alınan B.D., ifadesinde olay günü ikametinden çıktığını, yolda beyaz renkli içinde çöp olan bir kovayı gördüğünü ve bu çöpü dökmek için alıp çöp konteynerine attığını, olayla ilgisinin olmadığını belirtti.

Polis ekipleri, B.D.'nin olayla ilgisinin olup olmadığını ve çevredeki diğer görüntüleri incelemeye aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve ilçe emniyet müdürlüğü tarafından geniş çaplı çalışmalar sürdürülüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve polis ekipleri olayın tüm detaylarını ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.