Eski eşi Nagehan Alçı’nın psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığı ifadelerinin ardından gündemden düşmeyen Rasim Ozan Kütahyalı’nın İstanbul Havalimanı’nda karıştırdığı ve THY personellerine küfürler saçtığı öne sürüldü.

Rasim Ozan Kütahyalı, 4 Mayıs 2024 tarihinde saat 04.30 civarında İstanbul Havalimanı CIP bölümünde ortalığı birbirine kattı.

MEB'den üniversite tercih sürecine rehberlik: Ebeveynlere özel kılavuz yayımlandı MEB'den üniversite tercih sürecine rehberlik: Ebeveynlere özel kılavuz yayımlandı

“BEN RASİM OZAN KÜTAHYALI'YIM”
Ayakta durmakta güçlük çektiği söylenen ROK, Business Class uçak bileti ile Elite kart sahiplerinin almış olduğu CIP’e giremeyince ilk olarak “Ben Rasim Ozan Kütahyalı’yım. Beni buradan içeri alacaksınız. Arapları içeri alıyorsunuz, Türklere kapıları kapatıyorsunuz” şeklinde bağırdı.

Kütahyalı'nın tehditleri hava uçuşurken THY personeli sakin bir şekilde “CIP’e ancak Elite kart sahipleri ve Business biletle uçanları alıyoruz. Dil, din, ırk ayrımı yapmıyoruz. Kimseye ayrıcalık yapamıyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖFKESİNE HAKİM OLAMADI
Bu açıklama üzerine öfkesine hakim olamayan Kütahyalı, “Beni buraya almayan o yetkiliniz Türkiye’ye manşet olacak. İstersen son kez uyar. Ona göre evet desin.. Ben kardeşim şuyum desin. Ben yiğit adamım desin. Türkiye’ye manşet olmak istiyorum desin. Ondan sonra da ben buradan gideceğim. Son kez uyar. Salak, küçük zekalı.. Tam beyinsizdir o… O anladığım kadarıyla bir şey olmayacağını düşünüyor” dedi.

“HİYERARŞİYİ BİLMİYOR”
Ardından Kütahyalı biletini işaret ederek, “Bu saatte buranın sorumlusuna diyorum bak. Bu pe..venk bunu ödeyecek. Sakın bu salak amirlerinizi örnek almayın. Bakın şimdi o arkadaşın başına neler gelecek. Hiyerarşiyi bilmiyor” diyerek küfürlere ve tehdit asavurmayı sürdürdü.

Paylaşılan bilgilere göre yarım saatlik tartışma sonrası CIP girişinde sırada bekleyen yolcular olaya sert çıktı. Kütahyalı da bu durum sonrası CIP bölümünden uzaklaştı.