Güncel

Sahte Belgelerle Mücadelede Büyük Operasyon! 4 Gözaltı, 27 Şüpheliye İşlem

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yapılan operasyonda, sahte yurt dışı sürücü belgeleri düzenleyen 4 kişi gözaltına alındı ve 27 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Abone Ol

İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonda, sahte yurt dışı sürücü belgeleri temin eden 4 kişi gözaltına alındı ve 27 şüpheliye adli işlem yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte yurt dışı sürücü belgeleri düzenleyen ve bu belgeleri kullananlara karşı Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda bir soruşturma başlattı.

Bu çalışma sonucunda, Samsun, Kütahya, Ordu, Kocaeli, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Balıkesir, Tokat ve Manisa'da tespit edilen 62 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Sahte yurt dışı sürücü belgeleri temin eden ve bu belgeleri organize eden 4 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında yapılan aramalarda, 24 Gürcistan ve 3 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne ait sahte sürücü belgesi ele geçirildi. Ayrıca, 27 şüpheliye resmi belgede sahtecilik suçundan adli işlem yapıldı.