Güncel

Semih Yalçın’dan DEM Parti’ye: İtlaf Edilmesi Gereken Zararlı Unsurlarsınız

Semih Yalçın, DEM Parti'yi sert sözlerle eleştirerek PKK ile bağlarını koparmadıkça Meclis'te kalamayacaklarını ve her kuruşun hesabını vereceklerini söyledi

Abone Ol

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin "Siyasi Bölücülerin Hazineden Aldıkları Maaş ve Yardımlar" başlıklı açıklamasına ilişkin bir yazılı açıklama yaptı.

"İtlaf Edilmesi Gereken Zararlı Unsurlarsınız"

Yalçın, Bahçeli'nin açıklamalarına, DEM Parti'den gelen cevabı ağır ifadelerle eleştirdi. Yalçın, "PKK'nın temsilcileri olduğunuz gibi, tamamen itlaf edilmesi gereken zararlı bir grupsunuz. Bu ülkenin sahipleri değil, hainlersiniz. CHP ile birlikte hareket ederek, halkı sömüren, gençlerin hayatlarını karartan acımasız teröristlersiniz. Demokrasi ve barış savunucusu olduğunuzu iddia etseniz de, aslında her ikisinin de düşmanısınız. Kendi halkınıza ihanet eden ve silahlarıyla masumları hedef alan katil bir güruhsunuz," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Yalçın, DEM Parti'nin emperyalist güçlerle işbirliği yaptığını ve Türk milletinin bu durumu gördüğünü vurguladı.

"Her Kuruşun Hesabını Vereceksiniz"

DEM Parti'nin PKK ile bağlarını koparmadıkça Meclis'te kalamayacağını belirten Yalçın, bu partinin toplumsal olarak dışlanacağını ifade etti. Yalçın, "PKK ve onun siyasi uzantılarını yok edeceğiz. Devletin hazinesinden hortumladığınız paraların hesabını vereceksiniz. Türkiye topraklarında açtığınız terör yuvalarını birer birer kapatacağız. Şehitlerimizin manevi gücü sizi yok edecek ve adalete hesap vereceksiniz. CHP'nin koruması altında sürdürdüğünüz bu tutuma Meclis’te izin vermeyeceğiz. Birlik ve bütünlüğümüzü bozamayacaksınız," dedi.