Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hayvansever sokak köpeklerinin barınaklarda sahiplendirilmesini ve sahiplendirilmeyenlerin uyutulmasını planlayan yetkililere tepki gösterdi. Paylaşımında, "Memurlara zam yapılmasın, bu para köpeklerin doğal alanları ve kısırlaştırma masrafları için kullanılsın." ifadelerini kullandı.

e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak... e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak...

Hayvanseverin bu önerisi ise kamu çalışanları tarafından tepkiyle karşılandı.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, sokak köpeklerinin toplanarak barınaklarda sahiplendirilmesi, saldırgan olan ve evcilleştirilemeyen köpeklerin ise belirli bir süre sonra uyutulması planlanıyor. Hayvanseverler ise bu uygulamaya karşı çıkıyor ve köpeklerin doğal yaşam alanlarında tutulması gerektiğini savunuyor.

Tepkiler ve Alternatif Öneriler

Paylaşımda yer alan diğer öneriler arasında, elektrik faturalarından alınacak 100 liralık bir kesinti ile köpeklerin doğal alanlarının oluşturulması ve kısırlaştırma masraflarının karşılanması yer alıyor. Hayvansever, köpeklerin itlaf edilmesinin son çare olması gerektiğini belirtti.

Kimileri bu öneriyi desteklerken, kimileri de memur maaşlarından kesinti yapılmasına karşı çıkıyor. Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki bölümden paylaşabilirsiniz.