• DOLAR 34,27 %-0.01
  • EURO 37,43 %-0.18
  • ALTIN 2.922,43 %-0.20
  • BİST100 8.687 %-2.13
  • BITCOIN 65.100 %3.76
  • ETHERIUM 2.568 %4.34
21°
6 ay önce Güncel

Mart ayının ortasında yapılan resmi açıklamayla birlikte, eğitim sektöründe önemli bir adım atıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Sivas Belediyesi, farklı kademelerde eğitim gören öğrencilere nakdi destek sağlama kararı aldı. İlk ve ortaokul öğrencilerine aylık 1.000 TL, üniversite öğrencilerine ise 4.000 TL destek verilmesi planlanıyor.

6 ay önce Güncel

Bütçe dostu akıllı telefonlar arasına yeni bir yıldız daha katıldı. Redmi'nin giriş seviyesi akıllı telefonu Redmi A3, Avrupa'da tüketicilerle buluştu. Hindistan'da büyük beğeni toplayan cihaz, şimdi de Avrupa pazarındaki yerini aldı. Türkiye pazarına giriş yapması da merakla beklenen Redmi A3, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

6 ay önce Güncel

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın, Sinop mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kalabalığa takdim ederken kullandığı ifadeler gündem oldu. Altay'ın, Özel'i tanıtırken kullandığı cümleler şu şekildeydi: "Bir zamanlar benim çırağımdı." Altay'ın bu sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

6 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, kamu bankalarından aylık alan emeklilerin promosyon ödemelerinin 28 Mart itibarıyla başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından hesaplarına yatırılmaya başlanacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz artırım kararı, ekonomi çevrelerinde geniş yankı buldu. Faiz oranlarının 500 baz puanlık artışla yüzde 50'ye yükseltilmesi sonrası, banka mevduat faiz oranlarının yüzde 60'ı görebileceği iddia edildi.

6 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla, kamu bankaları aracılığıyla yapılacak olan promosyon ödemelerinin detayları belli oldu.

6 ay önce Güncel

SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, İstanbul'da yapılan son ankette Ekrem İmamoğlu'nun rakibi Murat Kurum'a 2,8 puan önde olduğunu açıkladı

6 ay önce Güncel

Türk Kızılayı, toplumsal hizmetler ve insani yardım faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, 21 Mart itibarıyla KPSS şartı aranmaksızın gerçekleştirilecek.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Samsun iline yaptığı ziyarette öğretmen mülakatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu… İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Türkiye'deki milyonlarca kripto para yatırımcısını yakından ilgilendiren düzenleme, Meclis'e sunulmak üzere hazırlanıyor. AK Parti'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı Kripto Varlık Kanun Teklifi ile kripto varlıkların yasal çerçevesi belirlenecek ve sektörde şeffaflık sağlanacak.