• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.250 %2.6
  • ETHERIUM 2.464 %1.68
28°
5 ay önce Güncel

KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri, özel servislerini kullanmak istedikleri sırada minibüs sürücülerinin saldırısına uğradı; yaşananlar polis soruşturmasıyla sonuçlandı.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı, 2024 yılı için serbest memur atama sayılarını ve istisna atamaları belirleyerek kamu kurumlarına duyurdu.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CHP'nin atanamayan öğretmenler, yeni müfredat ve eğitimdeki diğer sorunlara tepki göstermek için düzenlediği yürüyüşü ve basın açıklamasını değerlendirdi. Bakan Tekin, bu olayı medyadan öğrendiğini ve eğer ellerinde programlarla ilgili hazır raporlar varsa bunları teslim almalarını istediğini belirtti. Tekin, CHP'li vekillerin eylemine ev sahipliği yapamadıkları için özür diledi ve kamuoyuna popülist mesaj vermek yerine raporlarını sunmalarını istedi.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, mart ayı toplantısında politika faizini beklentilerin aksine 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye yükselmişti ve sıkı para politikası duruşunu enflasyonun düşüşüne kadar sürdüreceğini açıklamıştı.

5 ay önce Güncel

ÖSYM'nin 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için soru kitapçıklarının basım ve paketleme süreçleri başladı.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği tarihi buluşmada, siyasi gerilimleri yumuşatma amacı güden karşılıklı hediyeler dikkat çekti. Özel, bu özel görüşmede Erdoğan'a sınırlı sayıda üretilmiş ve değeriyle öne çıkan "Cumhuriyet Ateşi" isimli bir obje takdim etti.

5 ay önce Güncel

CHP milletvekilleri ve CHP'li isimler, bugün yeni müfredatı protesto etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı binasına yürüdüler. Bakanlık binasına gelen CHP'li isimlere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ikramlarda bulunuldu.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonun zirve yaptığı mayıs ayından itibaren düşüşe geçeceğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Bulgaristan tarafından geri çevrilen ve yasaklı maddeler içerdiği tespit edilen limonlar sebebiyle üretici ve ihracatçı firmalar hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.

5 ay önce Güncel

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Mesajı