• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,67 %0.03
  • ALTIN 2.885,91 %-0.03
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.050 %-1.29
  • ETHERIUM 2.463 %0.33
17°
4 ay önce Güncel

Hemen hemen 2 aydır arı kovanlarını havaların daha sıcak olduğu yerlere götürerek üretim yapan arıcılar, insan sağlığına yönelik kritik değerlendirmeler ve uyarılarda bulundular. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar paylaşımında, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) 150 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuru tarihi ve kriterler..

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında, "Öğretmenlerimiz müsterih olsun. Böylesine önemli bir mesleği ülkemizin her bölgesinde fedakarca yürüten öğretmenlerimize karşı şiddet olaylarına asla sessiz kalmadık, kalmayacağız." ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını daha da artıracak torba yasa teklifi Meclis Sanayi, Ticaret ve Bilgi Teknolojileri Komisyonu’nda onaylandı. Söz konusu teklif ile satıcıların satışlarını yaptıktan sonraki süreçlerinde de yeni kurallar uygulanacak. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcılar tarafından mercek altına alınmaya devam ediyor. Peki dolar yıl sonunda hangi rakamlara ulaşacak? Gram altın mayıs ayında nasıl bir yol izleyecek? Uzman isim merak edilen sorulara yanıt verdi. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Her gün farklı bir yol izleyen dolandırıcıların yeni ağı kasko ve trafik sigortaları olduğu belirlendi. Vatandaşları yüksek indirim sözü veren dolandırıcılar, parayı ceplerine indirdikten sonra ortadan kayboluyorlar.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıdığı, atama kararları Resmi Gazete'de paylaşıldı. Söz konusu atama kararında, Kamu İhale Kurumu Başkanlığı ve üyeliklerine 8 kişi görevlendirildi.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından oluşturulan Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de paylaşıldı. Kurban satış noktalarında ve kesim aşamasında kuralları ihlal edenlere ceza kesilecek. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Muğla'ya bağlı olan Fethiye ilçesinde öğrencilerin bulunduğu otobüs şarampole uçtu. Meydana gelen kazada 2 öğretmen ve 22 öğrenci toplamda 25 kişi yaralandı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, ülkemizin büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağı değerlendirildi. Ayrıca, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç noktaları ile Doğu Anadolu’da rüzgarın kuvvetli olacağı düşünülüyor.