• DOLAR 34,22 %0.11
  • EURO 37,91 %-0.53
  • ALTIN 2.931,43 %1.23
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 62.899 %-1.1
  • ETHERIUM 2.515 %-3.95
11°
4 ay önce Güncel

Geçtiğimiz ayın son haftalarından bu yana aşağı yönde hareket eden dolar/TL’deki düşüş sürüyor. Son zamanlarda borsa tarihi zirvelere ulaşırken, altın fiyatları da uzun süreli sessizliğini bozmuştu. Öyleyse dolar/TL neden aşağı yönde hareket ediyor? İşte yatırım araçlarına yönelik değerlendirmeler..

4 ay önce Güncel

Dijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte, internet alışverişi son yıllarda artışa geçti. Ancak bu alışverişlerde dolandırıcıların mağdur ettiği binlerce insan var. İnternetten alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Banka kartı ile mi alışveriş daha güvenli yoksa kredi kartı ile mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı.

4 ay önce Güncel

Milyonlarca emekli vatandaş için müjdeli haber geldi. Bankalar, emekli promosyon ödemelerini güncelledi ve yeni tutarları duyurdu. Mayıs ayı itibariyle, 11 banka emekli promosyon kampanyalarını açıkladı, ve bu kampanyalar 20.000 TL'ye kadar yükseldi. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Hastanelerde 'onaylı randevu' sürecine adım atılıyor. Vatandaş, randevusuna bir gün önceden saat 20.00'ye kadar onay vermesi gerekecek ya da randevuya gidemeyeceğini belirtecek. Onaylanmayan randevular, diğer sıra bekleyen hastaların hizmetine sunulacak.

4 ay önce Güncel

Milyonlarca memur ve emeklinin, maaşlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Geçen ayın enflasyon verilerinin paylaşılması ve Merkez Bankası’nın yıl sonu enflasyon beklentisini 2 puan yükseltmesi sonrasında yeni gündem maaş zamları oldu. Söz konusu emekli maaşlarına yönelik 3 farklı senaryo değerlendiriliyor. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Kamuda yeni tasarruf dönemin geçiş yapılıyor. Kamu kurumlarının etkileri mercek altına alınacak, giderlerden düşülerek uygun bir bütçe oluşturulacak. Uzmanlar yapılacak bu tasarrufların enflasyon verilerinin düşmesine destek olacağının altını çizdi.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 16 kente sarı kodlu uyarıda bulundu. Bugün, yurdun büyük bir bölümünü yağışlar etkisi altına alacak. Yağışların kuvvetli olacağı değerlendirilirken vatandaşlara, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda gecikmelere karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı yapıldı.

4 ay önce Güncel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, bölgede kuvvetli olan yağıştan dolayı tüm ekiplerin sahada ve çalışmalarını sürdürdüğünü, bazı ilçelerde de eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'li belediyelerin Arapça tabelaları sökme kararlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Özel, "Ben belediye başkanlarımı da uyardım. Etkileşim alacağım diye artık Arapça tabelalara karışmayın. Arapça Kur’an dilidir, halk incinir." dedi.

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşması, özellikle Filistin'e verdiği destekle dikkat çekti.