• DOLAR 34,21 %-0.05
  • EURO 37,86 %0.17
  • ALTIN 2.929,33 %-0.01
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 60.800 %-5.22
  • ETHERIUM 2.441 %-6.6
10°
4 ay önce Güncel

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması sonucu gerçekleştirilen başkanlık seçimleri, 36. tur oylamasında da sonuçsuz kaldı.

4 ay önce Güncel

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen açıklamada, kamudaki tasarruf önlemlerinin detayları kamuoyuyla paylaşıldı. İşte paketten öne çıkan 15 madde...

4 ay önce Güncel

İYİ Parti'nin eski TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

4 ay önce Güncel

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan bir komiser yardımcısı, izinli olarak geldiği Ankara'daki evinde hayatını sonlandırdı. Olayda, komiser yardımcısı Veysel Ö, eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında kamuda tasarruf tedbirlerinin genişletileceğini açıkladı.

4 ay önce Güncel

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen açıklamada, kamudaki tasarruf önlemlerinin detayları kamuoyuyla paylaşıldı.

4 ay önce Güncel

Türkiye'de öğretmen adayları için atama süreci giderek zorlaşıyor. Her yıl eğitim fakültelerinden mezun olan altı öğretmen adayına karşılık, sadece birinin devlet tarafından atanabildiği belirtiliyor.

4 ay önce Güncel

Kamuda tasarruf önlemleri kapsamında beklenen paket detayları nihayet açıklandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, yeni tedbirler kamuoyuyla paylaşıldı.

4 ay önce Güncel

MİT, Irak'ta PKK/KCK-HPG sözde konsey yöneticilerinden Şevger Çiya kod adlı Sedat Aksu, gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.

4 ay önce Güncel

AK Parti'de köklü değişikliklerin habercisi olan il başkanları toplantısı yarın gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yapılacak olan bu toplantıda, partinin geleceği için kritik adımlar atılması bekleniyor. İstanbul ve Ankara gibi stratejik öneme sahip illerin yönetimlerinde değişikliklerin gündeme geleceği belirtiliyor.