• DOLAR 34,23 %0.06
  • EURO 37,93 %0.39
  • ALTIN 2.921,07 %-0.29
  • BİST100 9.228 %-1.32
  • BITCOIN 61.196 %-4.53
  • ETHERIUM 2.458 %-6.7
13°
4 ay önce Güncel

Ankara'da, Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı Veysel Öztürk'ün (33), izinli olarak geldiği evinde, eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği trajik olayın detayları ortaya çıktı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, aile fertlerinin hayatını kaybettiğini belirledi. Veysel Öztürk'ün, geçen yıl Hatay'a tayin edildiği ve Mart 2024'te Silah Patlayıcılar Büro Amirliği'ne atandığı öğrenildi.

4 ay önce Güncel

Solhan ilçesi Yenidal köyünde yer altından gelen sesler, büyük bir depremin habercisi olduğu iddiasıyla sosyal medyada paylaşıldı, ancak yapılan incelemelerde zehirli bir gaz bulgusuna rastlanmadı.

4 ay önce Güncel

İBAN üzerinden ödeme talep eden işletmeler vergi kaçakçılığıyla suçlanıyor ve işletmelerin yanı sıra IBAN kiralayan veya ödeme yapan müşteriler de cezalara maruz kalabilir.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu bankalarındaki atamaların netleştiği iddialarını yalanladı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bir internet sitesinde yer alan haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

4 ay önce Güncel

Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak ve 1 puan alması durumunda 24. kez şampiyon olacak. Bu büyük başarıyı çifte kupa sevinciyle taçlandırmak isteyen sarı-kırmızılılar, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmaya hazırlanıyor.

4 ay önce Güncel

EYT (Erken Emeklilik Hakkı Talebi) düzenlemesi kapsamında emekli olan Antalya'da yaşayan aşçı Taner Baysal, emekliliğinin 9 ay sonra iptal edildiğini ve ödenen maaşının geri istendiğini öğrendi. Baysal, 27 yıl öncesine dayanan bir borcu olduğu iddiasıyla emekli maaşının kesildiğini ve ödenen maaşın toplamının 101 bin lira olarak geri talep edildiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Yargıtay'da uzun süredir devam eden başkanlık seçimi bugün itibarıyla sonuçlandı.

4 ay önce Güncel

FETÖ'nün devletin çeşitli kademelerine sızma girişimlerine yönelik geniş çaplı operasyonlar devam ediyor. "Kıskaç-15" adı verilen operasyonlar kapsamında, 62 ilde gerçekleştirilen harekatta 544 şüpheli gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Dolar ve euroda güne düşüşle başlanmasının ardından dar banttaki hareket devam ediyor. Altın fiyatları ise genel olarak dengeli seyrediyor.

4 ay önce Güncel

Dün itibarıyla hastanelerde yeni bir dönem başladı. "Onaylı Randevu" sistemi, hastaların randevu sürecini daha verimli hale getirmek amacıyla hayata geçirildi. Yeni uygulamayla, hastaların randevu tarihinden bir gün önce saat 20.00'ye kadar randevularını onaylaması veya iptal etmesi gerekiyor. Sisteme bildirimde bulunulmayan randevular otomatik olarak iptal edilecek ve bu durumdaki hastalar için yeni randevu alma imkanı sağlanacak.