• DOLAR 34,23 %0.05
  • EURO 37,88 %0.26
  • ALTIN 2.918,57 %-0.37
  • BİST100 9.172 %-1.91
  • BITCOIN 61.061 %-3.31
  • ETHERIUM 2.432 %-5.7
15°
4 ay önce Güncel

Kurban Bayramı yaklaşırken Türk Kızılay, 2024 yılı kurban vekalet bedellerini açıkladı. Yurt içi ve yurt dışı için belirlenen ücretler haberimizde.

4 ay önce Güncel

Ankara'da yürütülen Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturması kapsamında, adı geçen üç polis müdürü gözaltına alındı. İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan ve suç örgütüne ilişkin iddialarla bağlantılı oldukları belirtilen 3 emniyet müdürü, adliyeye sevk edilerek tutuklama talebiyle mahkemeye sunuldu.

4 ay önce Güncel

Gram altının düşüş eğilimi, piyasalarda dikkatle izlenirken, altın uzmanı Gökay Tuğsavrol'dan gelecek hakkında önemli bir tahmin geldi. Tuğsavrol, altın fiyatlarını değerlendirdiği Ekol TV programında, altındaki düşüşün geçici olduğunu ve piyasalarda sakinlik olduğunu belirtti. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024-2025 sezonu için Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig'in başlangıç tarihlerini açıkladı. TFF'nin resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, yeni sezonun planlaması netleşti. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

2024-2025 sezonu için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen planlamalara göre, lig müsabakaları ve sezon sonu tarihleri netleşti.

4 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, parti grubunun toplantısında yaptığı konuşmada, meclis başkanına ve bütün gruplara çağrıda bulunarak, vekillere tasarruf yapmaları çağrısında bulundu. Özel, vatandaşlara "kemer sıkın" denilirken milletvekillerinin tasarrufun dışında kalmaması gerektiğini vurguladı.

4 ay önce Güncel

WhatsApp, Android ve iOS platformlarında kullanıcı deneyimini geliştirecek yeni özelliklerini tanıttı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin tarımsal başarılarına değinerek, çiftçilere teşekkür etti ve tarımda yapılan yatırımları ve sektördeki gelişmeleri anlattı.

4 ay önce Güncel

Bingöl'de yer altından gelen korkutucu sesler, büyük bir deprem endişesi yarattı. Prof. Dr. Naci Görür, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, Katar Ekonomik Forumu'nda enflasyonun düşürülmesi için kararlı olduklarını ve uzun vadeli hedeflerinin yüzde 5 olduğunu açıkladı.