• DOLAR 34,21 %0.03
  • EURO 37,92 %0.16
  • ALTIN 2.919,31 %-0.15
  • BİST100 9.013 %0.00
  • BITCOIN 61.305 %-1.12
  • ETHERIUM 2.400 %-3.61
11°
4 ay önce Güncel

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın açıklamalarına göre, Temmuz'da yürürlüğe giren yüzde 25 zam sınırının kaldırılıp kaldırılmayacağı belirsizken, kira piyasasında yaşanan gelişmeler ve gelecek beklentileri merak konusu.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, köprü ve otoyollardaki son fiyat artışlarının yıllık enflasyona etkisinin yaklaşık 0,05 puanla sınırlı olacağını belirtti.

4 ay önce Güncel

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkan adaylığı için basına karşı açıklamalarda bulundu

4 ay önce Güncel

BBP Lideri Mustafa Destici, Öğretmen atamalarının KPSS puanına dayalı olması gerektiğini ifade etti.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanı Yerlikaya’yı görüşmek için Külliye’ye çağırdı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Meclis'te katılacağı Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısını iptal ettiği, saat 16.00’dan Erdoğan ile görüşeceği öğrenildi.

4 ay önce Güncel

Fitch'in raporuna göre, Türkiye'nin borçlanma araçları piyasasındaki canlılık, risk iştahının artması ve sukuk ihraçlarının artmasıyla destekleniyor.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda Ankara Emniyeti'nde yaşanan kumpas sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "FETÖ'ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı Ruhunu baltalamak isteyenler boş durmuyor. Kuklayı da kuklacıyı da oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz. Ne kadar da çirkinleşirse çirkinleşsinler biz o tuzağa düşmeyeceğiz" dedi.

4 ay önce Politika

''Torpiller Çarpıştı, Sınav İptal Edildi: Konya Teknik Üniversitesi'nde Skandal'' haberine ilişkin tekzip metni

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarındaki mülakat uygulamasının kaldırılması ve Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayı zammıyla ilgili tartışmalara son noktayı koydu. Işıkhan, asgari ücrete ek zam yapılmayacağını belirtti.