• DOLAR 34,16 %-0.14
  • EURO 37,84 %-0.06
  • ALTIN 2.914,25 %-0.32
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.000 %-3.3
  • ETHERIUM 2.329 %-5.11
21°
4 ay önce Güncel

Çorum'un Osmancık ilçesinde polis memurunun tabanca ile ateş ederek yaraladığı kişi hastanede öldü.

4 ay önce Güncel

Dünya Bankası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ekonomisinin bu yıl yüzde 2,7 büyümesinin beklendiğini duyurdu. Bankanın son Makroekonomik İzleme Raporu'nda, "Kıbrıs Türk toplumunun ekonomik performansı" değerlendirildi.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kobani Davası kararına ilişkin yaptığı ilk açıklamada, "Bu dava siyasi bir dava" değerlendirmesinde bulundu. Özel, Sözcü TV'de İpek Özbey moderatörlüğünde gerçekleşen programda Sözcü yazarı gazeteci Uğur Dündar ve Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’in sorularını yanıtladı.

4 ay önce Güncel

6-8 Ekim 2014 yılında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin devam eden davada karar çıktı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, finansal göstergelerin mevcut program çerçevesinde iyileştiğini açıkladı. Şimşek, yaptığı paylaşımda, 2023 Ağustos ayından itibaren Merkez Bankası brüt rezervinin 134,4 milyar dolara ulaştığını belirtirken, son bir buçuk aydaki iyileşmenin swap hariç net uluslararası rezervlerde 42 milyar dolar olduğunu ifade etti.

4 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), çocukların sosyal medya mecralarını güvenli ve dikkatli şekilde kullanmaları konusunda önemli uyarılarda bulundu. MİT'in resmi internet sayfasında yayımlanan bilgilendirme, çocukların sosyal medyayı güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için beş madde üzerinde durdu.

4 ay önce Güncel

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, avukat Feyza Altun'un sosyal medya yorumu nedeniyle başlattığı soruşturmanın ardından, Beykoz 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada Altun'a 9 ay hapis cezası verildi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program'ın eylülde güncelleneceğini ve ekonomik beklentilerde olumlu yönlü değişikliklerin beklendiğini açıkladı.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde 21 il belediye başkanıyla bir araya gelerek, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde elde ettikleri başarıyı değerlendirdi.

4 ay önce Güncel

Ankara'da görülen Kobanê Davası'nda mahkeme kararını verdi. Mahkeme başkanı, dosyadaki delilleri incelediklerini ve vicdani bir kanaate vardıklarını belirterek, 130 sayfalık kararın özetini açıklayacaklarını söyledi.