• DOLAR 34,27 %0.30
  • EURO 37,82 %0.11
  • ALTIN 2.929,95 %0.48
  • BİST100 8.901 %0.03
  • BITCOIN 61.755 %2.58
  • ETHERIUM 2.393 %2.09
20°
4 ay önce Güncel

İtalya Serie A'da Inter formasıyla şampiyonluk yaşayan A Milli Takım oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. TRT Spor'a konuşan deneyimli futbolcu, yurt dışında büyük ilgi gördüğünü ancak Türkiye'de haksız yere eleştirildiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Memleket Partisi'nin Ankara'daki genel merkez binası, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kapatıldı. Partinin küçülme kararı alarak daha küçük bir ofis tutacağı açıklandı. Parti Genel Başkanı Muharrem İnce, "Hazine'den yardım alamıyoruz ve üyelerin bağışları ile ayakta durmaya çalışıyoruz" dedi.

4 ay önce Güncel

Eğitim-öğretim yılının sonlarına doğru yaklaşırken, özel okul fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor. Yapılan değerlendirmelere göre bazı okullarda yıllık ücret 2 milyon liraya kadar ulaştı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

ÇAYKUR tarafından yapılan açıklamaya göre, beyaz çayın üretim aşamasında hammadde olarak bilinen tomurcuk çayın kilogram fiyatının 4 bin lira olduğunu açıkladı.

4 ay önce Güncel

Altın hareketli seyrini sürdürüyor. Altın fiyatları ABD'de paylaşılan ÜFE ve TÜFE ile Fed Başkanı Jerome Powell'ın politika faizine yönelik açıklamaları sonrası şekilleniyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kritik seviyeleri söyleyerek, yeni tarihi paylaştı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İzmir, İstanbul ve Ankara'da benzin ve motorin fiyatlarında tabelalar değişti. 18 Mayıs Cumartesi günü benzin motorin ve LPG litre fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı ücretsiz olarak hizmet verecek.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, tv100'de katıldığı programda Kamuda Tasarruf Paketi ve bu paketin memur alımına etkisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, kamuya eleman alımının tamamen durdurulmayacağını, ancak ihtiyaç kadar istihdam yapılacağını belirterek mevcut kamu hizmetlerinin aksamadan devam edeceğini vurguladı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, hafta sonu hava durumu Marmara ve Ege dışında kalan bölgelerde yağışlı geçecek. Hava sıcaklıkları, batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerine çıkarken, diğer bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

4 ay önce Güncel

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 14 yaşındaki bir çocuk, sosyal medyada tartıştığı iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Ağır yaralanan ve kalbi duran çocuk, hastanede yaşam mücadelesi veriyor.