• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,62 %-0.41
  • ALTIN 2.918,25 %0.08
  • BİST100 9.045 %1.65
  • BITCOIN 60.737 %0.88
  • ETHERIUM 2.359 %1.41
26°
4 ay önce Güncel

Tokat'ın Erbaa ilçesinde jandarma ekiplerinin bir ihbar üzerine gittikleri evde patlama meydana geldi. Olay, Erbaa ilçesine bağlı Karayaka beldesi Hürmüzlü köyünde yaşandı. Jandarma ekipleri ihbar üzerine eve girdikleri sırada patlama oldu ve 2'si jandarma personeli olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralılar, Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

4 ay önce Güncel

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi.

4 ay önce Güncel

Türkiye'ye Yunanistan üzerinden gelen çöl tozu, bir hafta boyunca etkili olacak. İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir, çöl tozlarının atmosferdeki yükselici hareketlerle hızla farklı bölgelere taşındığını ve bu yıl Türkiye'de kısa aralıklarla birçok kez çöl tozunun görüldüğünü belirtti.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane'deki Büyük Eğitim Mitingi'nde yaptığı konuşmada, eğitim politikalarına ve öğretmenlerin haklarına dikkat çekti. Özel, müfredatın önemini vurgulayarak, müfredat hazırlamanın anayasa yapmak gibi olduğunu ifade etti.

4 ay önce Güncel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te yaptığı açıklamada dijital telif yasası ve sosyal medya platformu Tiktok hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Yayman, dijital telif meselesinin hem Türkiye hem de dünya için büyük önem taşıdığını vurguladı ve bu konuda kritik bir görüşmenin Haziran ayında yapılacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde düzenlenen 5 Mayıs Dünya Ebeler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın da katıldığı etkinlikte konuşan Bakan Koca, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti ve iş yüklerini hafifletmeye yönelik istihdam politikalarının önemine değindi.

4 ay önce Güncel

Kamu İhale Kurumu (KİK), mal alımı, yapım işleri, hizmet alımı ve danışmanlık hizmet alımı ihalelerinde önemli değişikliklere gitti. Bu değişiklikler, KİK'in uygulama tebliğ ve yönetmeliklerinde yapılan düzenlemelerle Resmi Gazete'de yayımlandı.

4 ay önce Güncel

Amasya’nın Suluova ilçesinde bulunan bir et entegre tesisinde büyükbaş hayvana bıçak ve baltayla eziyet edildiği ortaya çıktı. Vahşetin görüntülerinin sosyal medyada hızla yayılması üzerine yetkililer harekete geçti. Jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig yarı final ilk maçında Çorum FK'ya konuk oluyor. Maç hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, Çorum'dan iyi bir skorla dönüp ikinci maçta tura yükselen takım olmak istiyor.

4 ay önce Güncel

Hürjet, yuvasından ilk kez ayrılıp 19 Mayıs gösterileri için Samsuna özel bir gösteriye götürülüyor.