• DOLAR 34,26 %0.32
  • EURO 37,69 %-0.38
  • ALTIN 2.920,09 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.200 %2.29
  • ETHERIUM 2.435 %4.28
20°
4 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, buradaki değerlendirmelerine Netanyahu'nun tutuklanma kararı ile başladı. MHP lideri sözlerinin devamında, Reisi'nin ölümünün aydınlatılması gerektiğinin altını çizdi. Öte yandan HDP'nin kapatılması hususunda AYM'ye çağrıda bulundu.

4 ay önce Güncel

Kamu alacaklarına ilişkin gecikme zammı oranı ve tecil faiz oranları, Cumhurbaşkanı Kararları ve Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın tebliği ile güncellendi. İşte bu güncellemelerle ilgili detaylar...

4 ay önce Güncel

ÖSYM, yaklaşan 3 oturumlu sınavlar için öğretmenlerden sınav görevi taleplerini almaya başladı. Bu sınavlar arasında 2024 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı, Elektronik Yabancı Dil Sınavı ve Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2024/7 Almanca/Fransızca) bulunuyor.

4 ay önce Güncel

Kocaeli'nde yaşanan ve bazı öğretmenlerin ek derse girmedikleri halde girmiş gibi gösterilip bu paraların bilinmeyen bir hesaba aktarıldığı iddiaları sonrasında öğretmenler, ek ders ödemeleriyle ilgili suç duyurusunda bulundu.

4 ay önce Güncel

Mersin'de geçtiğimiz yıl sonunda bir otobüste okul müdürü ve oğlu tarafından darbedilmesiyle gündeme gelen olayın mağduru olan engelli yaşlı adam Ramazan Polat, bugün hayatını kaybetti. 15 Aralık 2023'te Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste yaşanan olayda, Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat, lisenin müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu A.O.T. tarafından darbedilmişti.

4 ay önce Güncel

Romanya vatandaşlarının, Türkiye'ye gerçekleştirecekleri turistik gezilerde ve geçişlerinde vize muafiyeti verilmesine yönelik Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de paylaşıldı.

4 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,26 artışla 10.767,34 puandan başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 27,76 puan ve yüzde 0,26 artarak 10.767,34 puana çıktı.

4 ay önce Güncel

Emeklilere yönelik önemli bir müjde, bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait misafirhane, sosyal tesis ve konukevlerinden yüzde 15 indirimli faydalanabilme imkanı sağlayan uygulama, emekliler için refah artırıcı yeni bir adım olarak duyuruldu.

4 ay önce Güncel

Fahiş otomobil fiyatları, hem sıfır hem de ikinci el piyasasında vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Bu durumda otomobil alamayan vatandaşlar farklı bir çözüm yolu buldu: Araç kiralamak. Artık birçok kişi otomobil satın almak yerine aynı parayı mevduata koyarak elde ettikleri aylık kazançla araba kiralıyor.

4 ay önce Güncel

Sağlık alanında yeni sistemler geliştiriliyor. Uzaktan muayene ücretleri bugünden itibaren Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödenecek. Uzmanlar, hastanın durumuna bağlı olarak rapor ve reçete yazabilme yetkisine sahip olacak. İşte detaylar..