• DOLAR 34,26 %0.32
  • EURO 37,69 %-0.38
  • ALTIN 2.920,09 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.200 %2.29
  • ETHERIUM 2.435 %4.28
20°
4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için ülke genelinde çevrim içi deneme sınavı düzenleyecek. Bakanlığın internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, öğrencilerin hazırlık süreçlerinde seviyelerini görmeleri ve çalışmalarına yön vermelerini sağlamak amacıyla hazırlanan "YKS'ye Doğru 2024" sınavında sorular, alan uzmanlarınca YKS'nin kapsam bütünlüğü ve soru çeşitliliğine uygun şekilde hazırlandı.

4 ay önce Güncel

Eski Yüreğir Kaymakamı Mustafa Kılıç hakkında, deprem yardımı adı altında 110 milyon lirayı hesabına geçirdiği ve bu paraları kripto ve şans oyunları sitelerine aktardığı iddiasıyla dolandırıcılıktan 160 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Mustafa Kılıç, 17 Temmuz 2023 tarihinde dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanmış ve ardından görevden alınmıştı. Aynı soruşturma kapsamında Kılıç ile birlikte hareket ettiği öne sürülen Ö.A. ve P.Y. hakkında da soruşturma tamamlandı.

4 ay önce Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) asgari ücrete yapılan ara zam açıklandı. Yeni asgari ücret, yüzde 23.5'lik artışla belirlendi. İşte detaylar.

4 ay önce Güncel

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında personel servislerinin kaldırılması kararına ilişkin Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bu kararın toplu sözleşme hükümlerine aykırı olduğunu belirterek, yargı yoluna başvuracaklarını açıkladı.

4 ay önce Güncel

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI TİHA'nın İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopterinin bulunmasında oynadığı role ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "Türkiye, gücümüzün ne olduğunu tüm dünyaya gösterdi" dedi.

4 ay önce Güncel

Kocaeli'de öğretmenler üzerinden büyük bir ek ders vurgunu yapıldığı ortaya çıktı. 4 yıl boyunca süren bu usulsüzlük, devletin 4.5 milyon TL zarara uğramasına neden oldu.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve diğer yetkililer için düzenlenecek cenaze merasimine katılmak üzere yarın İran'a gidecek.

4 ay önce Güncel

Kuşadası plajlarında şezlong ve şemsiyeler artık ücretsiz olacak. Milli Emlak Müdürlüğü ile Kuşadası Belediyesi arasında imzalanan 10 yıllık protokolle plajların bakım ve işletme yetkisi belediyeye devredildi.

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na sunum yapacak. Karahan'ın göreve başlamasından sonra Meclis'teki ilk sunumu olacak.

4 ay önce Güncel

Londra'dan Singapur'a giden Singapur Hava Yollarına ait uçak türbülansa girdi. Olayda 1 yolcu hayatını kaybederken, 30'dan fazla yolcu yaralandı. İşte detaylar.