Hakkari'de Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: Baba Öldü, Kardeş Ağır Yaralı Hakkari'de Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: Baba Öldü, Kardeş Ağır Yaralı

Kuşadası Plajları Belediye Yetkisine Geçti

Kuşadası Kaymakamlığı’na bağlı Milli Emlak Müdürlüğü ile Kuşadası Belediyesi arasında yapılan yeni bir protokolle, Kuşadası plajlarının bakım ve işletme yetkisi 10 yıllığına Kuşadası Belediyesi’ne devredildi. 

Başkan Ömer Günel'den Açıklama

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, protokolün imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, plajların yetki ve sorumluluğunun belediyeye devredilmesinin kent turizmi için memnuniyet verici olduğunu belirtti. Günel, "Kentimizin sahip olduğu en önemli doğal zenginliklerden olan plajlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlik ve özenle sahip çıkacağız," dedi.

Şezlong ve Şemsiyeler Ücretsiz

Başkan Ömer Günel, halk plajlarında tüm şezlong ve şemsiyelerin ücretsiz olacağını duyurdu. Günel, "Hemşehrilerimize ve konuklarımıza ise birbirinden güzel plajlarımızın tadını çıkarmak kalacak. Plajlarımızdan en verimli ve keyifli şekilde yararlanmaları için gerekli bakım ve temizlik çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz," ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu hizmetin hem yerli hem de yabancı turistler için cazip olacağını belirtti.

Plajlarda Sürekli Bakım ve Temizlik

Kuşadası Belediyesi, plajların bakımı ve temizliği konusunda kesintisiz hizmet verecek. Bu sayede, plajların temiz ve düzenli kalması sağlanacak, ziyaretçilerin konforu artırılacak. Başkan Günel, "Kuşadası Belediyesi’ne devredilen plajlarımızın kentimize hayırlı olmasını diliyorum," diyerek sözlerini tamamladı.