Donör son anda vazgeçti, 20 yaşındaki hasta hayatını kaybetti Donör son anda vazgeçti, 20 yaşındaki hasta hayatını kaybetti

Hakkari'de Nusret Mehmetoğlu (50), misafir olarak evine gelen babası Ahya Mehmetoğlu (77) ile tartışma yaşadı. Bu tartışma sonucunda Nusret Mehmetoğlu, babasını tabancayla vurarak öldürdü, kardeşi Lezgin Mehmetoğlu'nu ise ağır yaraladı.

Olay, öğle saatlerinde Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Van'da yaşayan Ahya Mehmetoğlu, yakınlarının taziyesine katılmak üzere dün Hakkari’ye gelip oğlu Nusret Mehmetoğlu'nun evinde kaldı. Bugün baba ile oğlu arasında başlayan tartışma, Nusret Mehmetoğlu'nun yanındaki tabancayı çekerek babasını ve kardeşini vurmasıyla sonuçlandı.

Silah seslerini duyan yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ahya Mehmetoğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Durumu ağır olan Lezgin Mehmetoğlu ise Hakkari Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ahya Mehmetoğlu'nun cenazesi aynı hastanenin morguna kondu.

Olay sonrası gözaltına alınan Nusret Mehmetoğlu, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.