• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 61.800 %-0.71
  • ETHERIUM 2.392 %-1.7
20°
4 ay önce Güncel

Halkbank, esnaf kredilerine uyguladığı faiz oranlarında güncellemeye gitti. Banka, bu değişikliğin 1 Mayıs'tan itibaren geçerli olduğunu ve geçmiş dönemleri kapsamadığını belirtti.

4 ay önce Güncel

Ev sahiplerinin vergi yükünü artıran yeni bir vergi düzenlemesi hazırlanıyor. Bu düzenlemeyle kira vergisinin yüzde 50'den fazla artması bekleniyor ve bu vergi yükünün ev sahibi tarafından kiracıya yansıtılması öngörülüyor. AK Parti'nin haziran ayı başında TBMM'ye sunmaya hazırlandığı vergi reformu taslağına göre, ev sahiplerinin vergi yükü artırılıyor. Taslak, evini düşük bedelle kiraya veren ev sahiplerinin daha düşük Gelir Vergisi ödemelerini sağlayan 33 bin liralık istisnayı kaldırıyor.

4 ay önce Güncel

Adıyaman merkezli 5 ilde düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı. Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığı yapan şüphelileri takibe alarak operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Adıyaman, Ankara, Antalya, Gaziantep ve İstanbul'da eş zamanlı baskınlar düzenlendi ve 13 şüpheli gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Adana'da yaşanan üzücü bir kaza sonucunda yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu Fen Bilgisi Öğretmeni Merve Çürük (26) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 8 aylık hamile sürücünün ise hastanede tedavisi sürüyor.

4 ay önce Güncel

Kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Barış Boyun'un İtalya'da yakalandığı bildirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Boyun'un yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. İtalyan Polisinden yapılan açıklamaya göre, Milano Mahkemesi Ön Soruşturma Hakimliğinin kararı doğrultusunda İtalya, Türkiye ve Interpol işbirliğinde yapılan operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçı deneyimli hakem Ali Şansalan yönetecek. Maç, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak.

4 ay önce Güncel

Yavuz Ağıralioğlu, 2023 genel seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortak adaylığına karşı çıkarak kendisine oy vermeyeceğini açıklamasının ardından İYİ Parti'den istifa etmişti. Şimdi ise yeni bir parti kurma hazırlığını hızlandırmış durumda.

4 ay önce Güncel

İstanbul Başakşehir'de bir ilkokulda, okul müdürü tarafından beslenen iki kangal köpeği, 11 yaşındaki bir öğrenciye saldırdı. Olay sonucunda öğrenci yaralanırken, okul yönetimi olayı veliye köpek saldırısı yerine çitlerden düşme olarak aktardı. Gerçeği öğrenen veli, okul yönetiminden şikayetçi oldu.

4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve heyetinin Roma seyahatine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

4 ay önce Güncel

Ankara’da Finansal Okuryazarlık Platformu Tanıtım Toplantısı’nda Konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Önemli Açıklamalarda Bulundu.