İstanbul Başakşehir'de bir ilkokulda, okul müdürü tarafından beslenen iki kangal köpeği, 11 yaşındaki bir öğrenciye saldırdı. Olay sonucunda öğrenci yaralanırken, okul yönetimi olayı veliye köpek saldırısı yerine çitlerden düşme olarak aktardı. Gerçeği öğrenen veli, okul yönetiminden şikayetçi oldu.

En düşük emekli maaşı için geri sayım başladı! İşte en güçlü senaryo En düşük emekli maaşı için geri sayım başladı! İşte en güçlü senaryo

İstanbul'un Başakşehir ilçesindeki bir ilkokulda, okul müdürü tarafından sahiplenilen ve okul bahçesinde çitlerle çevrili özel bir alanda beslenen iki kangal köpeği, öğrenci ve velileri tedirgin etti. Geçtiğimiz cuma günü, arkadaşlarıyla oynayan 11 yaşındaki bir öğrencinin topu, köpeklerin bulunduğu alana kaçtı. Çitleri aşarak topu almaya çalışan çocuk, köpeklerin saldırısına uğradı.

Saldırı sonucunda yara alan öğrenci, öğretmenler ve diğer velilerin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılarak okul içine alındı. Olayın ardından öğrenci Hatem Yardımcı'nın velisine, çocuğunun çitlerden düştüğü söylendi. Ancak Hatem Yardımcı, okula geldiğinde çocuğunun okul bahçesinde beslenen köpekler tarafından saldırıya uğradığını öğrendi.

Öğrenci hastaneye götürülerek tedavi altına alındı ve olayla ilgili bir rapor alındı. Aile, ellerindeki raporlarla birlikte karakola ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Olay sonrası okul bahçesinde köpeklerin bulunduğu alan cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Okul yetkilileri, köpeklerin aşı kartlarının bulunduğunu, saldırgan olmadıklarını ve öğrencinin köpeklerden korkup kaçarken çitlere takılıp yaralandığını savundu. Ancak olay sonrası, köpeklerin okul bahçesinden alınarak Esenyurt'taki bir fabrika bahçesine götürüldüğü öğrenildi.