• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,84 %0.14
  • ALTIN 2.923,68 %0.27
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.998 %-0.58
  • ETHERIUM 2.358 %-1.09
16°
4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın için İç Anadolu, Doğu Akdeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. MGM verilerine göre, özellikle İç Anadolu'nun doğusu ile Adana, Mersin'in iç kesimleri, Osmaniye çevreleri ve Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Bayburt çevrelerinde aralıklı, yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

4 ay önce Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında ön lisans ve lisans mezunları arasından 65 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı gerçekleştirecek.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe’de 4. kez başkan adayı olan Ali Koç listesini açıkladı. Ciddi bir revizyona giden Ali Koç yeni listesinde Acun Ilıcalı ve Hamdi Akın gibi isimler var.

4 ay önce Güncel

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'nin deprem risk haritasıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak dikkatleri Yedisu Fayı'na çekti. Görür, bu fayın kırılma periyodunun dolduğunu belirterek, Bingöl, Erzincan ve Tunceli için 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısında bulundu. “Artık dilimizde tüy bitti” diyen Görür, bu illerde dirençli şehirler oluşturulması gerektiğini vurguladı.

4 ay önce Güncel

Uzman Diyetisyen Ege Ramadanoğlu, fazla tuz tüketiminin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti ve uyardı: 'Sofranıza tuzluk koymayın.'

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin öğretmen ataması için sözlü sınav rehberini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Vakıfbank, düzenlediği yeni kampanya ile ilk defa müşterisi olacak vatandaşlara cazip hediyeler sunarak dikkatleri üzerine çekti. Bankanın resmi internet sitesinde duyurduğu kampanya, birbirinden değerli teknolojik ürünleri içeriyor.

4 ay önce Güncel

20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınavların mevzuat hükümlerine göre sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve adayların bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan "Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınav Rehberi" yayımlandı.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatındaki Kur'an Eğitim merkezlerinde görev yapmak üzere 35 personel istihdam edecek.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), İl İçi Yer Değiştirme sonuçlarını açıklamaya devam ediyor. Branşında açık bulunan öğretmenler, aynı il içinde farklı okullara tayin olacak. Tayini çıkan öğretmenlere, tayin oldukları yere göre yolluk ücreti ödenecek.