• DOLAR 34,16 %-0.12
  • EURO 37,83 %-0.07
  • ALTIN 2.920,72 %-0.10
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.660 %-0.57
  • ETHERIUM 2.342 %-2.55
19°
4 ay önce Güncel

Harekatlar veya operasyonlar sırasında Milli Savunma Bakanlığından (MSB) izin almadan, unvanlarını kullanarak televizyonlarda beyanat veren emekli komutanlara hapis cezası getiren bir düzenleme TBMM'ye sunuldu.

4 ay önce Güncel

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Hasan Bulut'un birlikte yaşadığı Hanife Yılmaz'ı (36) üzerine benzin dökerek ateşe verdiği ortaya çıktı. Ağır yaralanan Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken, Bulut, Yılmaz'ın intihar ettiğini iddia etmişti. Ancak, ifadesine başvurulan üvey oğlu Halil A. (16), "Hasan Bulut, bizi ölümle tehdit ederek korkuttuğu için gerçeği sakladık" dedi.

4 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta gümüşün fiyatı yüzde 2.4 değer kazanarak ons başına 30.437 doları aştı. Yaklaşık 11 yıldan sonra rekorunu kırdı. Uzmanlar gümüşteki artışın Orta Doğu’da meydana gelen olaylardan kaynaklandığını, diğer yatırım araçlarının da bu durum ışığında yükselişini sürdüreceğini belirtti. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında, gizli tanık Serdar Sertçelik'in Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan ile yaptığı görüşmelerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri tarafından yürütülen idari soruşturmanın kritik ifadeleri ortaya çıktı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, tasarruf programının 1.5 ayda 54 milyar dolarlık döviz girişi sağladığını belirtti.

4 ay önce Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın Pazartesi günü helikopterlerinin Doğu Azerbaycan eyaletindeki dağlık ve ormanlık alanda yoğun sis sebebiyle düşmesi sonucu hayatını kaybettiği doğrulandı. Pazar öğleden sonra gerçekleşen kazayla ilgili ön rapor yayınlandı.

4 ay önce Güncel

Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Bundan sonra kazayı yapan sürücüler kaza tespit tutanağını e-Devlet kapısından tamamlayacak. Kazaya dair bilgiler sisteme e-Devlet üzerinden işleyecek. İşte merak edilen detaylar..

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 kente sarı ve bir il için turuncu kodlu uyarı yaparken, sıcaklık seviyelerinin de yağışlardan dolayı aşağı bir seyir izleyeceğini değerlendirdi. İşte, sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan o iller..

4 ay önce Güncel

Brent ham petrolün varil fiyatı yüzde 0.01 düşüş göstererek 81.35 dolardan işlem sağlıyor. Brent petrol fiyatlarındaki çalkantılı seyir akaryakıt fiyatlarına zam ya da indirim olarak yansıyor. Benzine 1 lira 55 kuruş indirim geleceği belirtildi. İşte, 24 Mayıs 2024 güncel benzin ve motorin(mazot) fiyatları..

4 ay önce Güncel

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Türkiye Kupası hakkında söyledikleri ile ilgili soruya da yanıt verdi. İşte detaylar..