• DOLAR 34,23 %0.05
  • EURO 37,94 %0.42
  • ALTIN 2.915,47 %-0.48
  • BİST100 9.169 %-1.95
  • BITCOIN 61.000 %-4.39
  • ETHERIUM 2.461 %-6.44
15°
4 ay önce Güncel

Finans Analisti ve Para Piyasaları Yorumcusu İslam Memiş, gelecekte en fazla iş yapacak sektörü açıkladı. Yazılım, yapay zeka gibi popüler tavsiyelerin aksine, Memiş, yaşlılara yönelik hizmet sektörünün ön plana çıkacağını belirtti.

4 ay önce Güncel

Ankara Valiliği, yarın kent genelinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine dayanan uyarıda, ani sel, su baskını ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

4 ay önce Güncel

Sabah Gazetesi, memur ve emekli maaş zammı beklentilerini açıkladı.

4 ay önce Güncel

İsteyen öğretmenlere ek ders karşılığında yaz tatilinde online çalışma fırsatı sunuluyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Ulusal Araştırma Projesi ABİDE kapsamında, öğrencilerin sınavlarını puanlamak üzere öğretmen görevlendirmesi yapılacak. Proje kapsamında görev almak isteyen öğretmenlerin, ilgili branşlardan olmaları ve Temmuz ayının ikinci haftasından sonra puanlama çalışmalarını yapmaları planlanıyor.

4 ay önce Güncel

Ankara'nın Ayaş ilçesinde iki yamaç paraşütünün havadayken birbirine dolanması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

4 ay önce Güncel

Kara para aklama soruşturmasında tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın adli tıp raporu, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. Raporda, Polat'ın intihar girişimi nedeniyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılması gerektiği belirtildi.

4 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, başıboş köpek sorununa dikkat çekerek, kuduz vaka sayısının ürkütücü boyutlara ulaştığını açıkladı.

4 ay önce Güncel

İstanbul Pendik'te korkunç bir olay yaşandı. Dumlupınar Mahallesi'nde iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Olay yerinde geniş çaplı bir polis incelemesi başlatıldı.

4 ay önce Güncel

Bahar Candan, kendine zarar vermesi nedeniyle hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavisinin tamamlanmasıyla yeniden cezaevine döndü. Ablası Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakılmasının ardından Bahar Candan, cezaevinde kendine zarar vermişti. Her iki kardeş, 16 Kasım 2023 tarihinde "kara para aklama" ve "suç örgütüne üye olma" suçlarından tutuklanmışlardı.

4 ay önce Güncel

2024 Temmuz dönemi için memur maaşlarına yapılacak zamlar, enflasyon farkı ve toplu sözleşme zamları üzerinden hesaplanacak. Mayıs ve haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla zam oranları kesinleşecek. Bu hesaplamalar, öğretmen, polis, hemşire, doktor ve mühendis gibi tüm meslek gruplarını kapsayacak. Ayrıca, 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli maaşı da memur zamlarıyla artacak.