• DOLAR 34,22 %0.10
  • EURO 37,94 %-0.42
  • ALTIN 2.917,45 %0.74
  • BİST100 9.356 %-3.21
  • BITCOIN 62.800 %-1.64
  • ETHERIUM 2.565 %-2.17
12°
4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Fethi'nin 571. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu muhteşem zaferi kutladı. Mesajında, fetih ruhunu anlamak için zaferin nasıl kazanıldığının iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yaptı. Askeri deha, kahramanlık ve milletin azmiyle kazanılan bu zaferin ardından, Fatih Sultan Mehmet'in hoşgörü ve adaletli yönetimiyle İstanbul'un farklı inanç ve kültürlerin bir arada yaşadığı bir merkez haline geldiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Yeni yasa ile fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırımlar geliyor.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bütçesinden Türkiye Maarif Vakfı'na bu yıl 5 milyar 702 milyon liraya kadar kaynak aktarılmasını öngören bir karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

4 ay önce Güncel

Yargıtay zabıta amirine "erkek ol", "yürekli ol" şeklinde konuşan sanığa hakaret suçundan uygulanan hapis cezasını, sarf edilen sözleri hakaret olarak değil "rahatsız edici söz" olarak değerlendirerek hükmü bozdu. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına e-Devlet aracılığıyla bağış yapılabilecek. Söz konusu düzenlemeye yönelik Vakıf sosyal medya hesabından duyuruda bulundu. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı kararıyla, araç muayene hizmetlerinin özelleştirme kapsamına alınmasıyla ilgili duyuru, Resmi Gazete'de yayınlandı. Araç muayeneleri, TÜVTÜRK tarafından belirli zaman aralıklarında yapılmaktaydı ancak bu yeni kararla birlikte muayene hizmetlerinin özelleştirilmesi planlanıyor.

4 ay önce Güncel

3 Temmuz'a sadece 36 gün kaldı ve bu tarih, memur ve emekliler için maaş zamlarının belirlenmesinde kritik bir dönem olarak gözleniyor. Türkiye'de milyonlarca kişi, her ay açıklanan enflasyon rakamlarına bağlı olarak alacakları zammı merakla bekliyor.

4 ay önce Güncel

ABD'nin İsrail'e yönelik Refah'taki olaylar karşısındaki tavrı tartışma yaratırken, Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamaları çelişkili bir görüntü sergiliyor.

4 ay önce Güncel

Bazı şartlarda üretimi yapılmayan sıfır araçların satışı artık yapılamayacak. Türkiye'de 7 Temmuz'dan önce stokları bitirmek için çabalayan araç bayileri kampanya başlattı. Sıfır araçlarda indirim rüzgarı esiyor. Öyleyse 7 Temmuz’dan sonra uygulanacak değişikliğin ayrıntıları nedir? Önümüzdeki süreçte yeni kampanyalar olacak mı? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Türk Ticaret Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklikler içeren 7511 sayılı yasa, Resmi Gazete'de yayınlandı. Yeni yasa, fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının artırılması, şirket sermayelerinin yükseltilmesi ve ürün ihtisas borsalarına ilişkin düzenlemeleri kapsıyor.