• DOLAR 34,20 %0.04
  • EURO 38,15 %0.05
  • ALTIN 2.895,50 %-0.01
  • BİST100 9.666 %0.00
  • BITCOIN 63.326 %-2.19
  • ETHERIUM 2.630 %0.2
11°
4 ay önce Güncel

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'de enflasyonun ikinci yarıda yavaşlamasını ve yıl sonunda yüzde 40'a ulaşmasını öngördüğünü açıkladı. Fitch'in Türkiye'deki yerel ve bölgesel yönetimlerin faaliyet performansına ilişkin değerlendirmeleri ve beklentileri de raporda yer aldı.

4 ay önce Güncel

Altın fiyatları durağan bir seyir izliyor. Enflasyon verisi ve dolar kuru tarafında meydana gelen hareketlerden etkilenen altında, düşüş ivmesi hızlandı. Altın piyasasına yönelik inişli çıkışlı grafiği yorumlayan İslam Memiş, kritik seviyelere dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

4 ay önce Güncel

Emeklilik konusunda yaşanan belirsizlikler devam ederken, kademeli emeklilik bekleyenlere kötü haber geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) uzmanı Noyan Doğan, bu konuda bir çalışmanın olmadığını ve yakın bir gelecekte de böyle bir düzenlemenin beklenmediğini belirtti.

4 ay önce Güncel

İran Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı, 19 Mayıs'taki helikopter kazasının nedenlerini içeren ikinci ön inceleme raporunu kamuoyuna sundu. Raporda, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindeki yetkililerin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili önemli tespitler yer aldı. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, gece sokağa çıkması nedeniyle tartıştığı dayısını bıçaklayarak öldüren 16 yaşındaki İ.A. adlı genç kız tutuklandı.

4 ay önce Güncel

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, anne Ümran Özmen(53) engelli oğlu Yusuf Hakan'ın (31) jiletle boğazını kesip öldürdükten sonra intihar etti.

4 ay önce Güncel

Ev sahibi olmak isteyenlere, düşük faizli yeni konut kampanyası Emlak Konut tarafından paylaşıldı. Bu kapsamda yüzde 1.29 faiz ile 4 farklı ödeme planı sunuldu. Peki konutlar hangi semtlerde olacak? Başvuru şartları neler? Anahtar teslim tarihi belli oldu mu? İşte konut kampanyasına dair merak edilenler...

4 ay önce Güncel

Emlak vergisi için ilk taksit ödemeleri yarın son erecek. Taşınmazların vergisini ödemek için mülk sahipleri belediyeye giderek ya da e-Devlet kapısı üzerinden borçlarını kapatabiliyor. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Adalet Bakanlığı, Adli/idari yargı adalet komisyonları merkez ve mülhakat adliyelerinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/A maddesi kapsamında görevli olan personelin nakil isteklerinin; hizmet puanı, tercih sırası, halen görevli olunan ve atanmak istenilen yerdeki personel durumuna bakılarak değerlendirildiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Memur ve emeklilerin zamlı maaşlarının açıklanmasına çok az bir zaman kaldı. Temmuz'un ilk haftasında, Haziran ayı enflasyon verilerinin paylaşılmasıyla yeni maaşlarda netlik kazanacak. Öyleyse refah payı eklenecek mi? Yeni maaşlar ne kadar olacak? İşte detaylar...