• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,13 %-0.13
  • ALTIN 2.894,52 %-0.88
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 63.888 %-3.07
  • ETHERIUM 2.615 %-1.95
13°
3 ay önce Güncel

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), haziran ayında doğalgaz tarifelerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağını duyurdu.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 28 Mayıs 2024 tarihli ve 103264245 sayılı yazılarıyla BİLSEM Yaz Okulu Destekleme ve Yetiştirme Kursları e-Kılavuzu'nu yayımladı. Bu kılavuz, 2023-2024 eğitim öğretim yılında örgün eğitime devam eden 2-12. sınıf öğrencilerinin, Bilim ve Sanat Merkezlerinde (BİLSEM) açılacak yaz okulu imkanlarından yararlanmasını sağlamak amacıyla hazırlandı.

3 ay önce Güncel

Milyonlarca emekliyi rahatlatacak düzenlemeler hayata geçiyor. Şehirlerarası otobüs taşımacılığından görevli olan gerçek ve tüzel kişilerce emekli olduğunu beyan edenlere tarife üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak. Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında paylaşılarak, yürürlüğe geçti.

3 ay önce Güncel

Türkiye'nin 2024 yılı ilk çeyrek büyüme rakamları açıklandı.

3 ay önce Güncel

Bir davete katılan ünlü isim Defne Samyeli, İsrail'in Refah'ta çadırkente düzenlediği saldırıya ilişkin soruya verdiği cevaplarla gündeme oturdu. İsrail'in Refah'ta yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı çadırkente düzenlediği saldırıya dünyanın dört bir yanından tepkiler gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada "All Eyes On Rafah" (Tüm gözler Refah'ta) yazılı şablon hikâyesi, 37 milyondan fazla paylaşılarak büyük yankı uyandırdı. Türkiye'den de birçok ünlü isim bu katliama sessiz kalmadı.

3 ay önce Güncel

Kütahya'da 2006 yılında öldürüldükten sonra toprağa gömülmüş olarak bulunan ve kimliği tespit edilemeyen erkek cesedinin, aynı yıl Eskişehir'de kaybolan Erhan Kübra'ya ait olduğu ortaya çıktı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği bünyesinde oluşturulan özel ekibin ortaya çıkardığı 18 yıllık cinayetin zanlısının, olay yerinde bulunan DNA örnekleri eşleşen Kübra’nın iş ortağı ve en yakın arkadaşı A.K. olduğu belirlendi.

3 ay önce Güncel

Son zamanlarda bakanlar tarafından paylaşılan açıklamalarda, yüzde 25 zam sınırının sona ereceğine yönelik söylentiler vardı. Fakat net bir şekilde belirtilmedi. Öyleyse zam sınırı kaldırılırsa, konut fiyatlarının seyri ne olacak? İşte merak edilenler...

3 ay önce Güncel

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, S.A. isimli bir kadın üstsüz şekilde sokaklarda yürüyerek polisi alarma geçirdi. Kadının, kahvehanede oturan adamların yanına giderek "Hayatımı aldığınıza değdi mi? Delirttiniz lan beni, değdi mi?" diye bağırdığı duyuldu.

3 ay önce Güncel

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından, haziran itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin tüketmiş olduğu gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik olmadığı vurgulandı.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti kampı bugün Kızılcahamam'da başlıyor. Milletvekilleri ve katılımcılar bugün otele yerleşecek ve 1 Haziran'da Başkan Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla kamp resmen başlayacak. 1-2 Temmuz tarihlerinde ise Kızılcahamam'da belediye başkanları bir araya gelecek.