• DOLAR 34,18 %0.05
  • EURO 38,33 %0.40
  • ALTIN 2.918,39 %-0.06
  • BİST100 9.693 %-0.87
  • BITCOIN 64.149 %-2.14
  • ETHERIUM 2.632 %-0.69
22°
3 ay önce Güncel

Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun Fenerbahçe ile anlaşma sağladığı ve İstanbul'a geleceği duyuruldu. Bu haber, dünya basınında büyük yankı uyandırırken, Mourinho'nun alacağı yıllık ücret de netleşti.

3 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, toplam 30 milyon 54 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını duyurdu. Bu ödemelerin ayrıntıları da açıklandı.

3 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında yapılan itirazlar üzerine, bazı ilçe ve beldelerde seçimlerin yenilenmesine karar verdi. Karar doğrultusunda, seçmenler yeniden oy kullanmak için sandık başına gidecek.

3 ay önce Güncel

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, araç muayene ücretleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Palandöken, kredi kartıyla yapılan araç muayene ücreti ödemelerinde ek ücret alınmasının adil bir hizmet anlayışıyla bağdaşmadığını belirtti.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, araç sahiplerini sevindirecek bir kampanya duyurusu yapıldı. Şartları yerine getiren sürücüler, HGS ödemelerinde yüzde 50 indirim fırsatından yararlanabilecek. Bayram tatili yaklaşırken, özellikle şehir dışına çıkacak ve sıkça HGS kullanacak sürücüler için bu kampanya büyük bir rahatlama sağlayacak.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sene sonu seminer çalışmalarını il dışında gerçekleştirmek isteyen öğretmenler için başvuru tarihinin 2 Haziran'da sona ereceğini duyurdu.

3 ay önce Güncel

AK Parti, Olağan Kongre sürecini 'Türkiye Buluşmaları' istişare toplantılarının ardından ekim ayında başlatmayı planlıyor. Partinin izleyeceği yol haritalarının belirlendiği kamp toplantıları Kızılcahamam'da devam ediyor.

3 ay önce Güncel

Temmuz ayına yaklaşırken ev sahipleri ve kiracılar, yüzde 25 zam sınırının devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu sınırın kalkması gerektiğini belirterek, "Devam etmesi için bir sebep görmüyorum, etmemesi gerektiğini düşünüyorum" dedi. TÜFE ortalaması üzerinden belirlenecek yeni zam oranları, ev sahipleri ve kiracılar için yol gösterici olacak.

3 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yüksek kredi kartı limitlerinin bireylerde gelirleriyle uyumlu olmayan harcama davranışına yol açabileceğini belirterek, kredi kartı limitlerinin gelirlere uygun şekilde belirlenmesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

3 ay önce Güncel

Aydın'ın İncirliova ilçesinde jandarmanın bir çiftliğe yaptığı operasyonda 1 ton kesilmiş yaban domuzu eti ele geçirildi. İncirliova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hacıaliobası Mahallesi'nde bir çiftlikte domuz kesildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.