• DOLAR 34,20 %-0.09
  • EURO 37,53 %0.09
  • ALTIN 2.891,94 %0.78
  • BİST100 8.964 %-1.84
  • BITCOIN 59.900 %-1.8
  • ETHERIUM 2.372 %-2.1
21°
4 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına ilişkin "Bir PKK'lının seçimlere katılması başlı başına bir skandaldır. Terörist belediye başkanı, terörist milletvekili istemiyoruz." dedi. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti üzerinden partisine yöneltilen eleştirilere de sert sözlerle tepki gösteren Bahçeli, "Bir cinayetle MHP'yi ilişkilendirmek alçak bir kumpastır. Hodri meydan, hesaplaşacağız." diye konuştu.

4 ay önce Güncel

Tekirdağ'da yurt dışına kaçma hazırlığında olan FETÖ/PDY'den yargılanmaları süren 4 ihraç emniyet müdürü yakalanıp, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

4 ay önce Güncel

Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait SF-260D tipi uçağı henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğradı. Kazada 2 pilot şehit oldu.

4 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,19 yükseliş kaydederek, 10.576,56 puandan açılış yaptı.

4 ay önce Güncel

Tiryakileri üzecek haber geldi. Sigaraya, Temmuz ayında uygulanacak ÖTV zammı ile beraber en ucuz sigara fiyatı 66 liraya çıkacak. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Otomobil sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor. Araç bayilerinde kampanya furyası sürüyor. İkinci el fiyatlarda da geri çekilmeler başladı. Uzman isim o tarihlere dikkat çekere, alım fırsatını açıkladı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Azerbaycan ile Türkiye arasındaki doğal gaz anlaşması, 2024 sonunda sona erecekken 2030 sonuna kadar uzatıldı. BOTAŞ ile Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) ve Azerbaycan Gaz Tedarik Şirketi arasında doğal gaz tedariki ve takasına ilişkin yeni anlaşmalar imzalandı.

4 ay önce Güncel

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde dehşet verici bir olay yaşandı. Eski Dülük Caddesi üzerindeki bir çöp konteynerine çöp atmak isteyen vatandaşlar, çuval içerisinde bir kadın cesedi buldu.

4 ay önce Güncel

AK Parti'nin Kızılcahamam'da düzenlediği üç günlük istişare toplantısında, parti yönetimi sert eleştirilere maruz kaldı. Toplantılarda özellikle partinin kurucuları ve bazı eski milletvekilleri, seçim yenilgisinin rakamlarla geçiştirilmesine ve öz eleştiri yapılmamasına tepki gösterdi.

4 ay önce Güncel

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında alınan kararlara göre, emeklilere ek zam yapılmayacak, kök maaşlar düzeltilmeyecek ve asgari ücrete ara zam uygulanmayacak. Vergi kaybının önlenmesi için ciddi tedbirlerin alınması da gündemin önemli maddelerinden biri oldu.