• DOLAR 34,29 %0.30
  • EURO 37,49 %-0.16
  • ALTIN 2.897,20 %0.27
  • BİST100 8.964 %-1.84
  • BITCOIN 59.503 %-3.23
  • ETHERIUM 2.386 %0.49
20°
4 ay önce Güncel

Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiriyor. Altın fiyatlarında bayram sinyali verildi. İslam Memiş, "Fırsat kollayanlar bu hafta harekete geçmeli" diyerek, yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Amasya’nın Merzifon ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, deprem molozlarının geri kazanılması ya da çevreci yöntemlerle bertaraf edilmesi gerektiğini belirtti. Görür, birinci derece deprem kuşağı üzerinde bulunan bölgelerde molozların içinde asbest, demir, çimento, kağıt, kimyasal ve parlayıcı maddeler ile toksik maddelerin bulunduğuna dikkat çekti.

4 ay önce Güncel

Rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde 'Şayeste' karakteri ile büyük beğeni toplayan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Karanfil'den üzücü haber geldi. Bir süredir kanser tedavisi gören ve 25 Mayıs'ta entübe edilen oyuncu, 72 yaşında hayata gözlerini yumdu.

4 ay önce Güncel

2024 yılının Mayıs ayına kadar olan süreç için enflasyon verileri belli oldu. Memur ve emeklinin zamlı maaşlarının açıklanmasına çok az bir süre kaldı. Öyleyse refah payı için tahminler ne yönde? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Çiftlerin ve yabancıların vazgeçilmez noktası olan Kapadokya'da balayı tatili için gitmiş olduğu otelde rahatsızlanan gelin, kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 4 Haziran Salı gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre, yurdun büyük bir bölümünde, kavurucu sıcaklar bekleniyor. İşte hava durumu..

4 ay önce Güncel

Şırnak Valiliği yayınlamış olduğu yazılı açıklamasında, kentte gerçekleşecek gösteri, yürüyüş ve açık hava toplantılarının 7 gün boyunca yasaklandığını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Zam yağmuru devam ediyor. Burgaz rakı, votka ve likör grubuna zam geldi. Yüzde 15'lik zamlı fiyatlar dün itibarıyla geçerli olmaya başladı. İşte yeni fiyat listesi..

4 ay önce Güncel

Otogaz grubunda çarşamba gününden itibaren 1 lira 8 kuruş indirim yapılması beklenirken, motorin grubunda ise 4 Haziran'dan itibaren 12 kuruşluk zam beklentisi var. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler doğrultusunda vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 30.05.2024 tarihli ve 2024/40 numaralı "Mezuniyet Günü Etkinlikleri" genelgesini yayımladı.