• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.600 %-0.39
  • ETHERIUM 2.680 %-0.54
24°
3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kripto para borsalarına ve Borsa İstanbul’a yönelik yeni işlem ücreti düzenlemesi hazırlığında.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın şampiyon takımlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Kabulde, Galatasaray Spor Kulübü'nün yöneticileri, teknik heyeti ve sporcuları yer aldı.

3 ay önce Güncel

Asgari ücrete ara zam olup olmayacağı merak edilirken, doğrudan 6 milyonu etkileyecek olan sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Milyonlarca asgari ücretli çalışan, Temmuz ayında yapılacak olası ara zam için heyecanla bekliyor. Hükümet temsilcileri, işçi ve işveren temsilcileri arasında yapılacak olan mini zirvede asgari ücrete ara zam konusu masaya yatırılacak.

3 ay önce Güncel

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Anayasa Mahkemesi’nin rektör atamalarıyla ilgili verdiği ‘iptal’ kararını bir fırsat olarak değerlendirmek gerektiğini vurguladı. Geylan, üniversitelerin demokrasi anlayışının yerleşmesi ve toplumda demokrasi kültürünün içselleştirilmesinde lokomotif görevi göreceğini belirtti.

3 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarının ve döviz kurunun etkisiyle benzin ve motorin fiyatlarında indirim bekleniyor. İndirim, Cuma gününden itibaren geçerli olacak.

3 ay önce Güncel

Son yapılan "en beğenilen siyasetçiler" anketinin sonuçları büyük yankı uyandıracak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ilk 3'te yer aldığı ankette, ikinci sırada yer alan yanıt ise dikkat çekti. Fatih Erbakan, Ümit Özdağ gibi isimlerin de bulunduğu sıralamaya sürpriz bir isim girdi. İşte ayrıntılar...

3 ay önce Güncel

Türkiye, yaz aylarına rekor sıcaklıklarla girdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre sıcaklıklar mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerine çıktı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, önümüzdeki dönemde daha da yüksek sıcaklıkların yaşanabileceğini belirtti.

3 ay önce Güncel

Türkiye genelinde 29 ilde hastanelerde istihdam edilmek üzere 371 temizlik görevlisi alımı yapılacak. İş ilanının detayları ve başvuru şartları İŞKUR üzerinden duyuruldu.

3 ay önce Güncel

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, iki kız kardeş farklı yerlerde ölü bulundu. Olay, şehirde büyük bir şaşkınlık yarattı ve polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

3 ay önce Güncel

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, mesaiye geç gelen bir kurum müdürüne iletilmek üzere bıraktığı mektubuyla ders verdi. Sabah saatlerinde habersiz bir şekilde tebdil-i kıyafetle Erzincan'daki bir kamu kurumuna giden Vali Aydoğdu, mesainin başladığı 08.00'da kurum çalışanlarını karşılayarak "hoş geldiniz" dedi.