• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.500 %-0.18
  • ETHERIUM 2.674 %0.64
29°
3 ay önce Güncel

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saray'da gerçekleştirdiği görüşmeye sert tepki gösterdi. Aydın, "Sayın Akşener’i, görüşmenin konusunu ve içeriğini açık ve net bir şekilde İYİ Partililere ve milletimize açıklamaya davet ediyorum" dedi.

3 ay önce Güncel

Sami Sipahi Ortaokulu Müdürü Burcu Topkaya, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın'ın "Müdürlüğü yapamıyorsan bırak" sözlerine sert bir yanıt verdi. Topkaya'nın öğrenci ve öğretmenlerin hakkını savunmak için yaptığı bu çıkış, toplantıda büyük yankı uyandırdı.

3 ay önce Güncel

İstanbul - Bakırköy'de bir köpeğe cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen zanlı, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine harekete geçen polis, şüpheliyi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Mağdur köpek, Bakırköy Belediyesi Veteriner Hekimliği tarafından koruma altına alındı.

3 ay önce Güncel

Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda köklü değişiklikler geliyor. TRT Haber'in ulaştığı 38 maddelik kanun taslağına göre, öğretmen adaylarının eğitimi ve atanma süreçleri yeniden düzenleniyor. Taslağın önümüzdeki hafta Meclis Başkanlığına sunulması bekleniyor.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, mesleki eğitim merkezi öğrencilerine yönelik önemli düzenlemeler yaptı. Yeni yönetmelikle, mesleki eğitim merkezlerine devam eden ve örgün eğitim çağı dışına çıkmamış olan öğrenciler artık okul pansiyonlarında barınabilecek ve bursluluk sınavına başvurabilecek.

3 ay önce Güncel

Galatasaray'da üst üste şampiyonluklar kazanılmasında büyük rol oynayan Arjantinli gol kralı Mauro Icardi'nin takımdan ayrılma ihtimali taraftarları endişelendirdi. Dünyaca ünlü spor muhabiri Gianluca Di Marzio'nun yaptığı açıklamalara göre, Icardi, Erden Timur'un kulüpten ayrılması nedeniyle Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak bakıyor.

3 ay önce Güncel

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin 18.64 kilometre derinlikte kaydedildiğini duyurdu.

3 ay önce Güncel

Türk Telekom, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla taahhütsüz internet ücretlerine zam yapacağını duyurdu. Zam, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak ve sadece taahhütsüz aboneleri etkileyecek.

3 ay önce Güncel

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan şok edici gelişmeler, izleyicileri dehşete düşürdü. Kahramanmaraş'ta yaşayan 33 yaşındaki Güllü Çolak'ın kaybolmasıyla başlayan olaylar, programda gün yüzüne çıkan korkunç itiraflarla damgasını vurdu.

3 ay önce Güncel

Temmuz ayında emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam için son veriler bekleniyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, Temmuz 2024 zammı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.