• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.503 %0.47
  • ETHERIUM 2.700 %2.57
20°
3 ay önce Güncel

Hakkari'de, DEM Partili belediye başkanının tutuklanmasının ardından kayyum kararını protesto eden DEM Partililer ile polisler arasında arbede yaşandı. Protestolar sırasında bir DEM Partili, Hakkari Valisi'ni tehdit ederek, "Eğer biz bu kentin valisini bu sokaklarda dolaştırırsak namerdiz" ifadelerini kullandı.

3 ay önce Güncel

Sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede viral olan bir video, "Çapkın kocaya cümbür cemaat baskın" başlığıyla büyük ilgi topladı. Videoda, ismi açıklanmayan bir kadın, ailesiyle birlikte kocasını ve sevgilisini bir otel odasında yakaladı.

3 ay önce Güncel

Apple'ın popüler işletim sistemi iOS, yeni güncellemesi iOS 18 ile kullanıcılarını heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Gelen ilk bilgilere göre, iOS 18 birçok yeni özellikle birlikte gelecek ve iPhone kullanıcılarına tamamen yenilenmiş bir deneyim sunacak.

3 ay önce Güncel

İstanbul Bakırköy'de bir anaokulunda düzenlenen mezuniyet töreninde, kaynaştırma öğrencisi olan otizmli bir çocuğun gösteriye alınmadığı iddiaları üzerine Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) soruşturma başlattı. Olay, otizmli öğrencinin annesi Ezgi Desovalı'nın yaşananları sosyal medyada paylaşmasıyla gündeme geldi.

3 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının gizli tanığı Serdar Sertçelik'in iade süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, Sertçelik'in Türkiye'ye iadesi için gerekli belgelerin Macaristan'a iletildiğini ve sürecin tamamlanmasını beklediklerini belirtti.

3 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında çalışan bir kadın memurun doğum sonrası yarı zamanlı çalışma talebinin reddedilmesi, yargıya taşındı. Mahkeme, aile düzeninin olumsuz etkileneceğini vurgulayarak, işlemin durdurulması ve kadına yarı zamanlı çalışma hakkı tanınması yönünde karar verdi.

3 ay önce Güncel

İstanbul'un Fatih ilçesi Topkapı Mahallesi'nde dün meydana gelen silahlı saldırıda öğretmen Abdulbaki Durmaz, otomobilinde uğradığı saldırıda hayatını kaybetti. Polis ekipleri, cinayetin 'aşiretler arası kan davası' nedeniyle işlendiğini belirledi. Saldırıya ilişkin kamera görüntüleri de ortaya çıktı.

3 ay önce Güncel

Altın fiyatlarına yönelik yaşanan gelişmeler, yatırımcısı tarafından sık sık mercek altına alınıyor. Avrupa Merkez Bankası'nın faizleri 25 baz puan düşürmesi sonrası yatırımcılar piyasalara odaklandı. AMB adımı, Fed kararlarını da etkileyeceği değerlendiriliyor. Ancak en yakın tarih olarak Eylül ayında faiz indirimine gidileceği yönünde sinyaller verildi.

3 ay önce Güncel

TÜVTÜRK, araç muayene ücretlerinin kredi kartı ile ödenmesi durumunda ek ücret alındığına dair iddialara yanıt verdi. Son dönemde basında yer alan haberler üzerine yapılan resmi açıklamada, TÜVTÜRK tarafından araç muayene ücretlerinin ödenmesinde banka kartı ve kredi kartı ile yapılan ödemelerde muayene ücreti dışında herhangi bir ek ücret alınmadığı belirtildi.

3 ay önce Güncel

Batman'da eğitimci karı kocanın kalp krizinden kaynaklı ani ölümleri eğitim camiasını yasa boğdu. 15 gün önce Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Batmanlı eğitimci Bilal Atılgan'ın eşi Ayşegül Atılgan da acısına dayanamayarak yaşamını yitirdi.