• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.810 %0.18
  • ETHERIUM 2.471 %1.02
20°
4 ay önce Güncel

Sarıyer Memduh Paşa Yalısı'nda filmleri aratmayan bir soygun yaşandı. Yalıdaki şirkette çalışan özel güvenlik görevlisi, 4 suç ortağıyla birlikte kilidini kırdıkları kasadan 130 milyon dolarlık dövizi çuvallarla kamyonete yükleyip kaçtı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarından itibaren hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artacağını bildirdi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 12 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

4 ay önce Güncel

İstanbul Beşiktaş'ta bir ortaokulda okuyan 7. sınıf öğrencisi C.K., arkadaşları arasında çıkan tartışmanın ardından, okul arkadaşı G.N.Ç.'ye saldırdı. Olay, C.K.'nin önce biber gazı sıkıp, ardından ağabeyinin bıçak koleksiyonundan aldığı bıçakla G.N.Ç.'yi yaralamasıyla gerçekleşti.

4 ay önce Güncel

Kamu kurum ve kuruluşlarına 4/B sözleşmeli olarak 633 personel alımı yapılıyor. Bu ilanlarla ilgili başvuru bilgileri ve şartlar detaylı olarak açıklandı. İşte merak edilen detaylar...

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Kurban Bayramı öncesinde dar gelirli ailelere yönelik büyük bir yardım yapılacağı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu yardım kapsamında 847,6 milyon liralık kaynağın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) aktarıldığını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. Ancak Isparta'da sınav sırasında hazırladığı elektronik düzenekle Yapay Zekaya soruları çözdürmek isteyen 2 kişi yakalandı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Kararlılıkla uyguladığımız programımızın olumlu sonuçlarını görmeye devam ediyoruz. İşsizlik verisi yüzde 8,5 oranıyla azalmaya devam etmektedir" dedi.

4 ay önce Güncel

ÖMK Taslağıyla Öğretmenlere Yeni Görev: Merkezi ve Mahalli Sınavlarda Zorunlu Görev

4 ay önce Güncel

Adana'da yaşanan şiddet dolu cinayet, yeni detaylarla daha karmaşık bir hal aldı. İddialara göre, 18 yaşındaki genç kız İpek Akgül, bir cinayet emri üzerine birini infaz etmek için işe alındı. Ancak iddialara göre, infaz girişimi sırasında yaralanan Akgül, azmettiricileri tarafından öldürüldü. Olayın arka planında, 10 bin TL karşılığında cinayet işleyen bir tetikçi olduğu ortaya çıktı.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) nisan ayı iş gücü istatistikleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ekonomimiz, istihdam üretmeye devam ediyor. İşsizlik oranımız, son 11 yılın en düşük seviyesinde" dedi.