• DOLAR 34,09 %-0.01
  • EURO 37,99 %0.16
  • ALTIN 2.819,30 %0.11
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 60.124 %-1.34
  • ETHERIUM 2.318 %-2.07
20°
3 ay önce Güncel

Eski İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası bir ofis tutacağı ve siyaset hayatını sürdüreceği ileri sürülüyordu. Paylaşılan iddialara göre, Akşener'in, dün TBMM'nin yakınlarında olan Cinnah Caddesi’nde ofis tuttuğu belirtildi.

3 ay önce Güncel

Samsun, Edirne ve Burdur Valiliklerinden yapılan açıklamalara göre, ormanlık bölgelere girişlere 15 Ekim'e kadar kısıtlama getirildi. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

THY Yönetim Kurulu tarafından, yönetim kurulu görevi sona erinceye kadar Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Şekib Avdagiç'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanması kararlaştırıldı.

3 ay önce Güncel

Bursa'ya bağlı olan Mudanya ilçesinde, kalp krizi geçiren 14 yaşındaki çocuk sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

3 ay önce Güncel

Diyarbakır Tabip Odası, kentte boğmaca vakalarının arttığını ve son bir ayda 3 bebeğin boğmaca nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Tabip Odası, aşı karşıtlığına dikkat çekerek tedbir alınması çağrısında bulundu.

3 ay önce Güncel

Denizli'nin Tavas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücü kursu eğitmeni İbrahim Ulaba (49) hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

3 ay önce Güncel

Ankara'da Yakup Koca (55), boşanma aşamasında olduğu eşi Semiha Koca (43) ve 5 yaşındaki kızları Hilal Nur'u silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

3 ay önce Güncel

Ankara'da silahla yaralama olayına karışan ve suç aleti tabancayla teslim olan Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık, savcılığa sevk edildi.

3 ay önce Güncel

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli kadın memur K.A.'ya, sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu iddia edilen şube müdürü M.K. açığa alındı. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatılırken, Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş görevlendirdi.

3 ay önce Güncel

Karaman'da yaşanan olayda, ev sahibinin evi boşaltmasını istemesi üzerine sinirlenen kiracı, oturduğu müstakil evin zemin katını ateşe verdi.