• DOLAR 34,10 %0.03
  • EURO 37,95 %0.08
  • ALTIN 2.820,18 %0.14
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 59.250 %-2.87
  • ETHERIUM 2.280 %-3.95
23°
3 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararı öncesi belirsizlikler, Avrupa'daki siyasi karmaşa ve borsa yatırım fonlarından gerçekleşen çıkışlar kripto piyasalarını olumsuz etkiledi. Özellikle Bitcoin ve Ethereum'daki düşüşler dikkat çekti.

3 ay önce Güncel

BYD, Türkiye'ye fabrika kurmak için çalışmalara başladı. Otomotiv dünyasında önemli bir gelişme olan bu yatırım, Türkiye ekonomisine de olumlu etkiler yapacak.

3 ay önce Güncel

Avrupa Komisyonu'nun kısa süre önce duyurduğu Schengen vize zamları, bugünden itibaren yürürlüğe girdi. Yeni fiyatlar, vize başvurusunda bulunacak herkes için geçerli olacak.

3 ay önce Güncel

10 Haziran 2024 tarihinde Türk televizyonlarında yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam izleyiciler hangi programları tercih etti? İşte detaylar.

3 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası Fed, yarın faiz kararını ilan edecek. Fed'in bir değişiklik yapmayacağı değerlendirilirken altın fiyatları inişli çıkışlı ivmesini sürdürüyor. İslam Memiş, altın fiyatları için Temmuz ayını işaret ederek rekor seviyeleri paylaştı. İşte o açıklamalar..

3 ay önce Güncel

Eski tip ehliyetlerin son geçerlilik tarihi açıklandı. Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü yetkilileri, araç sahiplerine 'yılın son aylarına bırakmayın' çağrısında bulundu.

3 ay önce Güncel

Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Mayıs ayından itibaren aylık trafik sigortası primi tutarları hasar maliyet endeksine göre hesaplanacaktı. Temmuz ayını kapsayan yeni tarife açıklandı. Öyleyse, bir otomobil için ortalama olarak ne kadar sigorta ödenmesi gerekiyor? İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanlığı Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nin Gazze’de ateşkes ilan edilmesi değerlendirilen teklifi onaylamasının memnuniyetle karşıladığını vurguladı. Bakanlık tarafından paylaşılan yazıda " 2735 sayılı kararı, Gazze’deki katliamın sona ermesi bakımından önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz." ifadeleri kullanıldı.

3 ay önce Güncel

Doğalgaz faturalarına yönelik yeni çalışmalara imza atılıyor. Yürütülen düzenlemelere göre vatandaşların aylık geliri kapsamında doğalgaz faturasına indirim yansıyacak. İşte merak edilen detaylar...

3 ay önce Güncel

İçerisinde Amerikan, Fransız ve İtalyan liselerinin de yer aldığı 80 kolej öğrencilerin eğitimi için hazır hale getiriliyor. Rakamlar dudak uçuklattı. Kolejlerin ücretleri 1 milyona ulaştı. İşte detaylar..