• DOLAR 34,11 %0.23
  • EURO 37,96 %0.21
  • ALTIN 2.817,77 %-0.26
  • BİST100 9.758 %1.89
  • BITCOIN 60.756 %4.23
  • ETHERIUM 2.351 %2.34
21°
3 ay önce Güncel

Örgüt kurma ve kara para aklama gibi suçlardan tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da yer aldığı davada önemli bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı, Babalar Günü ve okulların tatile edilmesi ile birlikte bu üçlü kombinasyon esnafın cebini dolduracak. Sektör temsilcileri, 15 Haziran tarihinde 50 milyar TL’lik kartlı alışveriş gerçekleştirileceğini değerlendiriyor.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı tatilinde trafik yoğunluğundan kaynaklı olumsuz durumların en aza indirilmesi amacıyla birçok ilde karayollarında ağır vasıta araçların güzergahında değişikliğe gidildi. İşte o iller..

3 ay önce Güncel

Ülkemizde gündeme bomba gibi düşen Dilan ve Engin Polat çifti davasında iki tahliye kararı açıklandı. Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tutuksuz yargılanacağı belirtildi. Sıla Doğu'nun avukatı Sibel Bozkulak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Müvekkilim Sinem Sıla Doğu hakkında tahliye kararı verilmiştir" ifadelerine yer verdi.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), paylaştığı son veriler ışığında, 13 il için sarı kodlu alarm verdi. Marmara ve Karadeniz bölgelerinde yağış bekleniyor. Bu durumdan kaynaklı sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda gecikmelere karşı uyarıda bulundu.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığınca yeni atamalar ve görev yerlerinin açıklandığını duyurdu. 2024 yılı kararnamesine göre adli yargıda 4 bin 9, idari yargıda 290 hakim ve savcının görev yeri değişti.

3 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Kupası ve Süper Kupa'nın formatında değişiklikler yapıldığını açıkladı.

3 ay önce Güncel

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir ortaokulda görev yapan iki müdür yardımcısı hakkında, öğrencilerle birlikte piknik yaparken alkol aldıkları iddiasıyla soruşturma başlattı.

3 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) Adli ve İdari Yargı 2024 Yılı Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladığını duyurdu.