• DOLAR 34,05 %0.08
  • EURO 37,94 %0.17
  • ALTIN 2.825,87 %0.03
  • BİST100 9.577 %0.00
  • BITCOIN 58.528 %-0.8
  • ETHERIUM 2.306 %0.46
18°
3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Türkiye'nin bazı bölgeleri için önemli uyarılarda bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre, sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar beklenen iller için dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

3 ay önce Güncel

Son dönemde ikinci el araç piyasasında yaşanan durgunluk, fiyatların düşmesine neden oldu. Quick Finans ve SmartIQ tarafından hazırlanan rapor, Mayıs ayında fiyatların 'dip' yaptığını ortaya koydu. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'un 6 Şubat depremlerinde yöneticisi olduğu "BaBala TV" kanalının sosyal medya hesabından "barajların çatladığı" ifadeleriyle paylaşım yaparak hakkında iddianame hazırlandı. Söz konusu iddianamede, Uğur'a "Basın ve yayın yoluyla halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi.

3 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların sıkça sorduğu soruları yanıtladı. Kredi kartıyla kurban kesiminden kadınların kurban kesip kesemeyeceğine kadar pek çok konu açıklığa kavuşturuldu.

3 ay önce Güncel

Kredi faiz oranlarında son dönemde yaşanan değişim, ihtiyaç kredisi kullanmayı düşünenler için cazip fırsatlar sunuyor. Merkez Bankası’nın parasal sıkılaşma adımlarının ardından yükseliş gösteren kredi faiz oranları, yön değiştirerek önemli bir düşüş gösterdi. İhtiyaç kredileri faiz oranları yüzde 4.50 seviyesinin altına indi. Düşüşün sebepleri ve gelecekteki beklentiler haberimizde...

3 ay önce Güncel

Son dönemde ekonomi yönetimi tarafından yapılan açıklamalar, yüzde 25 kira zam sınırının Temmuz ayında sona ereceğini işaret ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu sınırın uzatılmasına yönelik bir düzenleme yapılmadığını belirtti. Peki, bu durum kira fiyatlarında nasıl bir etki yaratacak?

3 ay önce Güncel

Bitcoin'in fiyatı haftanın son işlem günü olan Cuma günü 65 bin dolara kadar gerileyerek, dört haftanın en düşük seviyesine ulaştı.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji, son hava durum verilerini paylaştı. Verilere göre; İstanbul, Kocaeli, Bolu, Düzce, Sinop, Samsun, Erzurum, Erzincan, Dersim, Zonguldak ve Bartın'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı değerlendirildi. İşte hava durumuna yönelik tahminler..

3 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısıyla erkene alındığının altını çizerek, ödemelerin dün itibarıyla hesaplara yatırıldığını paylaştı.

3 ay önce Güncel

Memur ve emeklinin zamlı maaşlarının belli olmasına çok az bir zaman kaldı. Bu anlamda, emeklilerin kök maaşı da yakından mercek altına alınan konular arasında. Öyleyse, Temmuz ayında kök maaşlara zam uygulanacak mı? İşte detaylar..